nlc.hu
Sztárok

Ő Molnár Gusztáv felesége, Molnár-Fazekas Vivien

Molnár Gusztáv titokban megnősült, a szülők sem tudtak az esküvőről

A Nyerő Párosból derült ki, hogy Molnár Gusztáv közel egy évvel ezelőtt titokban megnősült. A forgatáskor még a szülők sem tudtak erről.

A tegnapi nap az ismerkedés jegyében telt a Nyerő Páros-villában, ahol egy irányított feladat keretében a lakók meséltek egymásnak a kapcsolatukról. Látszott, hogy ezt komolyan vették a párok, szem nem maradt szárazon, miközben  párkapcsolati nehézségekről és személyes tragédiákról vallottak. Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivi úgy érezték, az egész történetüket kell megosztani ahhoz, hogy valóban érthessék őket a többiek. 

A Nyerő Párosban mesélték el, hogy összeházasodtak

Molnár Gusztiék a Nyerő Párosban mesélték el, hogy összeházasodtak (Fotó: Sajtóklub)

„Lesznek olyan reakcióim Gusztinak, vagy Gusztival kapcsolatosan, amit mások nem értenének, hogy ha mi ezt az egészet nem úgy mondanánk el, ahogyan igazából történt” – magyarázta Vivi azt, miért vállalták a megpróbáltatásaikat a nyilvánosság előtt. A másfél évükben rengeteg kihívással néztek szembe, főként, amikor a pandémia miatt a színésznek elfogytak a munkái, és lassan elesett minden bevételétől

„Irgalmatlan mennyiségű rosszat kapott tőlem Vivi, ott kellett volna hagynia, el kellett volna mennie” – vallotta be sírva Guszti, aki hálás a partnerének, hogy kitartott mellette. Gusztinak a párja keresett orvost, végül közösen jártak hozzá, hat hónap alatt megéltek sok mélységet és magasságot a terápián. 

„Még életemben nem éltem meg ennyi érzelmet, és ennyi komoly érzelmet” – tette hozzá Vivi, aki szintén sírással küszködött. A Somfai házaspárt különösen megérintette, amiket hallottak, mert rövid idő alatt megkedvelték a jó kedélyű színészt, akiről nem is gondolták, hogy depresszióval küzd. 

A tavalyi év viszontagságai közepette Guszti november végén megkérte Vivi kezét, és hogy oldja a drámai hangulatot, egy titkot is elárult: 

„Születésnapja volt, és nem volt jobb ötletem, és egyszer ezt el lehet ugye lőni, december ötödikén  összeházasodtunk ketten. Úgyhogy, őt Molnár-Fazekas Viviennek hívják, viszont erről senki nem tud, a szüleink se. És tökre jó, hogy már majd nem kell azt csinálni, hogy amikor átmegyünk Vivi szüleihez, meg egyáltalán, hogy erről nem beszélünk, nem kell kedvesemnek, páromnak hívnom. Ő az én feleségem, aki kitartott mellettem, és ez tök jó.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top