nlc.hu
Sztárok

Kocsis Tibor a párjával

Kocsis Tibor közös képet posztolt a párjával

Kocsis Tibor nagyon szerelmes és már bátran vállalja, hogy egy férfivel él együtt.

Kocsis Tibor 10 évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktort: kisebb-nagyobb időre eltűnt a nyilvánosság elől, de ez nem azt jelenti, hogy a karrierje nem haladt előre. A magánéletéről azonban sosem beszélt – egészen tegnapig, amikor is elárulta, hogy évek óta egy férfivel él és nagyon boldogok együtt.

kocsis tibor

Kocsis Tibor (Fotó: Instagram)

„Egy férfinak erről nem olyan nagyon könnyű beszélni, de most azért is vagyok itt, hogy elmondjam, én egy férfival élek együtt…Szerelemben, boldogságban és egy teljesen átlagos párkapcsolatban. Nagyon fura ezt így kimondani most hangosan, de mondjuk ki, hogy meleg vagyok” – árulta el D. Tóth Kriszta műsorában az énekes, aki korábban többször is posztolt a párjával, ám sokáig nem lehetett tudni, hogy milyen kapcsolatban állnak. A képet itt tudod megnézni.

Kocsis Tibor nem írt hosszan a fotóról és párjáról, ám a férfi a saját közösségi oldalán egy bejegyzésben reagált az énekes coming outjára. A képet ide kattintva megnézheted.

„Az én bátor párom. Ismert, magyar énekesként tegnap coming outolt a nyilvánosság előtt. Nagyon büszke vagyok rá! Szeretlek”

– írta Laci az Instagram-oldalán.

Kocsis Tibor nem győzte megköszönni a sok pozitív üzenetet, miután magánéleti státuszáról mesélt.

„Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.
Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni. Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni. Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!” – írja Tibor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top