nlc.hu
Sztárok

X-Faktor győztesek nyereménye

Danics Dóra eltapsolta az X-Faktor nyereményt – kiderült, mire költötték a 12 milliót az eddigi győztesek

Mire költötték az eddigi X-Faktor-győztesek a több millió forint nyereményüket? Vastag Csaba, Danics Dóra és Ruszó Tibi is mesél erről.

Három héttel ezelőtt kezdetét vette az X-Faktor jubileumi évada, ami a koronavírus miatt egy évet tolódott. Sokan azt gondolják, hogy már nincs helye egy ilyen tehetségkutatónak, de erre hétről hétre rácáfol a műsor – nézettségi rekordokat dönt. A szereplés mellett nyilván a nyeremény is fontos tényező, ami idén is havi 1 millió forint egy éven át, egy autó és egy luxusutazás. A Fókusz összegyűjtötte, hogy az eddigi győztesek mit kezdtek a pénzjutalommal.

Danics Dóránál nem sokáig állt a pénz. „Sajnos én nem voltam elég okos annak idején és nagyon sokat eltapsoltam ebből a pénzből, viszonylag rövid idő alatt” – mondta az énekesnő, aki kevés pénzt szánt a karrierjére, inkább elvitte belőle nyaralni a barátait, fesztiválokra, koncertekre jártak és egy hatalmas albérletet vett ki.

danics dóra

Danics Dóra (Fotó: RTL)

  • Kocsis Tibor gyűjtögette a pénzt és a lakásának hitelét fizette belőle.
  • Vastag Csaba a karrierjébe fektette a milliókat, az első lemezére, klipekre és koncertekre költötte. Magára egy forintot se költött elmondása szerint. 
  • Oláh Gergő elárulta, mivel szegény körülmények közül érkezett, leginkább magának és a családjának kedveskedett különböző ajándékokkal: az első útja egy nagy bevásárlóközpontba vezetett. 
  • Ruszó Tibi házat vett belőle.
  • Rico és Claudia, akik azóta már nem dolgoznak együtt, a nyeremény egy részét a kerekesszékes énekes gyógyulására költötték. A Seychelle-szigeteki utazásukról egy kedves barátjuk részére lemondtak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top