nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: L.L. Junior mindenkinél kihúzta a gyufát

Egymásnak feszült L.L. Junior és Molnár Gusztáv

Látszik, hogy ebben az évadban sokkal tudatosabbak a Nyerő Páros játékosai, mégis érik őket bőven meglepetések, közben L.L. Junior lassan közellenséggé válik.

Abszolút nyíltan felvállalta L.L. Junior, hogy a Nyerő Párosba győzni ment, éppen ezért a taktikát helyezi előtérbe, nem bízik meg senkiben. A stílusa sokakat meglepett, és ahogy telnek a napok, mindenkinél kihúzza a gyufát valamivel, és ha ő nem, hát Kinga. Molnár Gusztávékkal egészen a tegnapi szavazásig úgy tűnt, jó a viszonyuk, mostanra viszont már nincsenek illúziók ezzel kapcsolatban. 

Molnár Guszti és L.L. Junior között érezhetően nőtt a feszültség

Molnár Guszti és L.L. Junior között érezhetően nőtt a feszültség

Junior szerette volna tudni, Guszti miért pontozta le a feleségét, és a színész egy ideig magyarázkodott, majd kibökte, hogy a taktikának is döntő szerepe volt a szavazásban. 

A történteket a zenész láthatóan a helyén kezelte, Guszti viszont zokon vette a számonkérést, és az előzetesben is látható, milyen feszültség gyűlt fel benne. 

„Azt érzem, hogy elérkeztünk arra a pontra, hogy álljunk most már tényleg bele dolgokba (…) Ne finomkodjunk!” – fakadt ki Guszti Juniornak. A vita ugyan a társaságban robbant ki, de később kettesben szerették volna tisztázni, majd megjelent a színész felesége. 

„Tudsz úgy hangsúlyozni, hogy nem üvöltesz velem mindenki előtt?” – kérdezte a zenész, Vivi azonban nem hátrált meg, szerinte „ilyen a tónus”.  

Tegyük hozzá, nem csak a Lesi házaspárnak vannak konfliktusai a villában, Molnáréknak is bőven akadtak feszült pillanatai, és a konfliktusaikat nem is igen tudták rendezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top