nlc.hu
Sztárok

Belefogyott a szakításba Joshi Bharat felesége

Összeomlott Joshi Bharat elhagyott felesége, 15 kilót fogyott Csilla

Szabó Csillát 31 év után hideg zuhanyként érte, ahogyan a férje egyik napról a másikra elhagyta.

Mint arról az nlc is beszámolt, a 31 év házasság után válni készülő Joshi Bharat életébe új szerelem köszöntött be a Life TV tulajdonosa, Kelemen Beatrix személyében. Az elhagyott asszonyt – aki belefogyott a bánatba – váratlanul érte férje döntése, és nem fogadja el ilyen könnyen. Menye, Helga szerint Csilla hónapokig abban bízott, sikerül helyrehozni a házasságukat Joshival – írja a Story magazin.

Joshi Bharat

Joshi Bharat és új kedvese állítólag már hónapok óta együtt él (Forrás: Life TV / Ébredj velünk extra – videó)

A nő szerint a tévés már hónapokkal ezelőtt vallott feleségének a Beával való mély barátságról, de arról is, hogy a 31 éve tartó házasságukat a világon semmiért sem adná fel. Aztán Joshi júliusi születésnapján, egy Csilla által megtalált, sokat sejtető ajándék után a tévés azonnal pakolni kezdett. „Egyik napról a másikra összecsomagolt, és elköltözött a közös otthonukból. Másnap pedig már a válási papírokat lengette a nőnek, akinek előző nap összetörte a szívét” – árulta el Helga, aki szerint a megcsalt Csilla minél előbb szabadulni akar a közös gödöllői házuktól, amit mára már meggyűlölt. „Ráadásul háztartásbeli volt Bharat mellett, így nehéz helyzetbe került” – tette hozzá a menye, Helga.

Joshi Bharat közösségi oldalán megosztott közleményével frissítjük cikkünket:

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 Olvass még Joshi Bharatról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top