nlc.hu
Sztárok

Durva vita a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: L.L. Junior és Guszti összevesztek, a színész suttyónak nevezte a rappert

Molnár Gusztáv és L.L. Junior egyre távolabb kerülnek egymástól.

Molnár Gusztáv és L.L. Junior két nappal ezelőtt, egy Nyerő Páros-feladat miatt feszültek egymásnak először. Kinga és Junior szerint ekkor kimondta a színész, hogy taktikázott, emiatt pedig eljátszották a bizalmukat. Úgy látszik, ez a beszélgetés mélyre ment, hiszen a tegnapi szembesítésen is előjött ez a konfliktus, amit egy újabb hangos vita követett.

Junior úgy kezdte a külön kis beszélgetést, hogy megkérte Molnár Gusztávot, ne üvöltözzön vele mások előtt, mert normális hangnemben is meg lehet beszélni a vitákat. Ekkor odasétált hozzájuk Fazekas Vivien, aki közölte, hogy ,,ilyen a tónus”, mindezt egy kis mosollyal a szája sarkában, ami miatt nagyon felhúzta magát az énekes.

,,Akkor oké, akkor ilyen lesz a mi tónusunk is, ha ezt akartad. Bejöttél ide bemosolyogni ezt, amit vele akartam itt megbeszélni. Mi férfiak félrehívtuk egymást és te ide álltál be közénk. Ezt nem értem” – mondta L.L. Junior. Ekkor mindkét pár elsétált a helyszínről, majd Molnár Guszti annyival nyugtázta a történéseket, hogy 

teljes suttyó.

Az előzetesben látszik, hogy a vita még nem lefutott, a mai részben is látni fogunk belőle egy kis részletet. 

ll junior és molnár gusztáv

L.L. Junior és Molnár Gusztáv vitája (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top