nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup magyarul tanul

Shane Tusup olyan döntésre jutott, amit Hosszú Katinka mellett nem hozott meg

Magyarul tanul.

Az amerikai úszóedző Shane Tusup hat évig volt házasságban az olimpiai bajnok Hosszú Katinkával, ám ez idő alatt nem jött az elhatározás, hogy megtanuljon magyarul. Most viszont Szabó Zsófi meghozta számára a motivációt, kapcsolatuk elmélyítéséhez eldöntötte, hogy elsajátítja Zsófi anyanyelvét.

szabó zsófi shane tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup (Fotó: Instagram)

„Már a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem mint a boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszú távon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. A hírek szerint Tusup intenzív magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakorol. 

Még több sztárszerelem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top