nlc.hu
Sztárok

Bradley Cooper híres barátnői

Bradley Cooper Jennifer Lopezt is elcsábította – az énekesnő sem tudott ellenállni a színésznek

Ha Bradley Cooperre gondolunk, egészen biztos, hogy a sármos jelző az elsők között jut az eszünkbe. A magánéletben Jennifer Lopez, Renée Zellweger és a szupermodellek sem tudtak neki ellenállni, ő mégsem akart benne ragadni a szépfiú szerepében.

Habár nehéz elhinni, de Bradley Coopert Hollywoodban inkább szerény, csendes színészként ismerik. Hiába bolondultak érte a legszebb nők, és választották meg többször is a legszexibb férfinak, ő csak mosolygott rajta, és nem is igazán értette, mi ez a nagy felhajtás a kinézete körül.

Soha nem akart szépfiú lenni

A People, a GQ és még számos magazin is a legsármosabb férfinak választotta a színészt, amivel mi is csak egyetérteni tudunk, de gyerekkorában még senki nem mondta meg volna róla, hogy ő lesz a világ egyik legcsodásabb férfija, aki után a sztárvilágban is bomlanak a nők:

„Sosem szólt arról az életem, hogy »hű, de jóképű vagy«. Kiskoromban lánynak hittek, mert úgy is néztem ki – talán azért, mert anyám mindig nagyon hosszúra hagyta a hajamat.”

Bradley Cooper 20 éve és most

Cooper 2001-ben és 2021-ben
(Fotó: Kevin Foley /Disney General Entertainment Content via Getty Images és Bennett Raglin/Getty Images)

Gyerekkorától kezdve tudatosan készült a színészi pályára, és abszolút kimaxolta a lehetőségeit: példaképétől, Robert De Nirótól, Sean Penntől és Steven Spielbergtől tanult úgy, hogy előadásokra járt, ahol nem volt rest tanácsokért folyamodni a sztárokhoz. Kifejezetten jó tanulónak számított, és bár lenyűgözte a színház is, de legimádottabb hobbijának, a főzésnek is sok időt szentel.

Gyerekként szeretett a konyhában tevékenykedni, aztán, ahogy nőtt, egy ideig inkább a katonai akadémia vonzotta, mintsem a színészet. Sőt, még az is megfordult a fejében, hogy diplomata lesz. Szerencsére végül a színészet győzött.

Bradley Cooper az Alias sorozatban

Az Alias Jennifer Garnerrel 2001-ben indult, és belökte Cooper karrierjét
(Fotó: Mitchell Haaseth /Disney General Entertainment Content via Getty Images)

A legtöbben a Másnaposok című filmből ismerhették meg, pedig az Alias című sorozat volt az, ami igazán beindította a karrierjét. Ami biztos, hogy nem mindenkinek van meg, hogy 1999-ben a Szex és New Yorkban is szerepelt, ami élete első filmes szerepe volt. A jelenetet ide kattintva tudod megnézni.

Az Alias első évadban ugyan főszerepet kapott, és bár később a karaktere kevesebb szerephez jutott, a karrierje addigra már sínen volt. Szerepelt az Ünneprontók ünnepében, az Anyám nyakán, Az igenember és a Nem kellesz eléggé című filmekben is. Aztán jött a Másnaposok, és onnantól kezdve szinte nem volt olyan moziba járó, aki ne ismerte volna a nevét.

Egyik legcsodálatosabb alakítása ezután következett: a Napos oldalban Jennifer Lawrence mellett zseniálisat játszott.

Alkohol, drogok és Hollywood legszebb női

Bradley Cooper azok közé a hírességek közé tartozik, akinek nem volt egyszerű az élete. Komoly drog – és alkoholfüggőséggel küzdött, amivel több év után, 2004-ben sikerült leszámolnia. A példamutatása a sztárvilágban is inspiráló volt, hiszen Brad Pitt is Coopernek köszönte meg, hogy le tudott jönni az alkoholról:

„Ennek a fickónak hála józanodtam ki. És minden nap boldogabb azóta. Szeretlek és köszönöm!”

Bradley Cooper és Brad Pitt

Brad Pitt-tel jó barátok, itt épp idén szeptemberben nézték együtt a U.S. Opent New Yorkban (Fotó: Matthew Stockman/Getty Images)

Bradley Cooper magánélete is legalább olyan változatos, mint a szakmai karrierje. Egy párt alkotott többek között Renée Zellwegerrel, Olivia Wilde-dal, Jennifer Lopezzel, a szupermodell Suki Waterhouse-szal, majd sok éven keresztül álompárként tartottuk számon a szintén szupermodell kedvesével, Irina Shaykkal, akivel aztán 2019-ben különváltak útjaik.

Talán azt gondolnánk, a világ egyik legszebb modelljét senki kedvéért nem hagyják el, de a valóság ezt is felülírta – legalábbis a pletykák szerint: a Csillag születik című filmben a színész partnere Lady Gaga volt, és kettejükről az a hír járta, hogy összemelegedtek a forgatásokon, ami után Cooper és Shayk el is váltak. Utólag derült ki, hogy már korábban is voltak problémák a pár életében.

Bradley Cooper és Jennifer Lopez
Megnézem
Összes kép (5)

Lady Gagával ugyan nem lett folytatása a történetnek, de attól nem kell tartanunk, hogy Cooper egyedül fog maradni. Tavaly Jennifer Garnerrel strandoltak együtt Malibun, ami miatt sokan úgy gondolták, összejöttek.

Az biztos, hogy szupermodell exével közös gyereküket, Lea de Seine-t még ha külön fedél alatt is, de nagy egyetértésben nevelik. A kislány 2022 márciusában lesz 5 éves.

Bradley Cooper gyereke

Sok időt tölt kislányával, Lea-val
(Fotó: Gotham/GC Images/Getty Images)

Hamarosan két filmjét is láthatjuk, az egyik a Licorice Pizza címet viseli, a másik pedig a Nightmare Alley film Cate Blanchett-tel a főszerepben – mindkettő nagyon ígéretesnek tűnik az előzetesek alapján.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top