nlc.hu
Sztárok

Ők szakítottak a Nyerő Páros óta

A Nyerő Páros próbára teszi a legerősebb kapcsolatot is – 8 sztárpár, akik a műsor óta szakítottak

A Nyerő Páros első évada óta nyolc sztárpár döntött úgy, hogy külön folytatják az életüket.

Általában nagy tervekkel és reményekkel érkeznek a sztárpárok a Nyerő Páros című produkcióba, de nem egyszer fordult elő, hogy a játék után közvetlenül, vagy pár hónappal később véget ér a kapcsolatuk. Nem feltétlenül a műsor az oka, de megfigyelhető, hogy akik a produkció alatt sokat vitáznak, megosztó párost alkotnak, azoknak általában nem hosszú életű a kapcsolatuk. A játék során nem csak az együttéléssel, a sokszor megterhelő fizikai, vagy éppen páros feladatokkal kell megküzdeniük, de rengeteg veszekedés, nézeteltérés nehezíti a játékukat. Emellett pedig arra is figyelniük kell, hogy ezek hatására a kapcsolatuk ne menjen el egy rossz irányba. Emlékeztek azokra a sztárpárokra, akik a műsor után rájöttek, hogy jobb, ha külön folytatják az életüket? Először is, itt egy kis emlékeztető, hogy kik szerepeltek a különböző évadokban. 

Ezek a sztárpárok szakítottak a Nyerő Páros óta

Papp Gergely, Sebestyén Ági, Pumped Gabo és Juhász Judit (Fotó: Schumy Csaba)

1. évad

  • Peller Anna és Lukács Miki
  • Valkó Eszter és Radócz Péter
  • Szabó Zsófi és Kiss Zsolt
  • Kabát Péter és Róka Adrienne
  • Király Péter és Kovács Dóra 
  • Pumped Gabo és Sebestyén Ági
  • Papp Gergely és Juhász Judit
  • Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

2. évad

  • Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc
  • Gáspár Laci és Gáspár Niki
  • Tokár Tamás és Kovács Dorottya
  • Solti Ádám és Solti Berni
  • Sánta Laci és Széphalmi Júlia
  • Veiszer Alinda és László Pál
  • Kefir és Mihályi Marianna
  • Dobó Ági és Kis Csaba
  • Delhusa Gjon és Molnár Fanni

3. évad 

  • Istenes Bence és Csobot Adél
  • Fésűs Nelly és Vajtó Lajos
  • Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Emese
  • Sárközi Ákos és Sárközi Évi
  • Sáfrány Emese és Horváth Ádám
  • Fehér Balázs és Monda Eszter 
  • Kocsis Dénes és Mészáros Petra
  • Kéri Krisztián és Lóránth Eni

4. évad

  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
  • Dér Heni és Bakos Gergő
  • Járai Máté és Járai Kira
  • Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett
  • Dallos Bogi és Puskás Peti
  • Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
  • Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska
  • Szalay Bence és Czanka Mercédesz

Szakítás szempontjából az első évad viszi a prímet, hiszen ott már többen nincsenek együtt, mint ahányan még kapcsolatban élnek. 

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt (Fotó: RTL Magyarország)

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt (Fotó: RTL Magyarország)

Nagy szerelem volt az övék, viszonylag gyorsan történt minden a kapcsolatukban. A pár az októberi esküvőjük előtti nyáron mondott igent a Nyerő Párosra, ahol voltak ugyan hullámvölgyeik, de jól jöttek ki a játékból, végül bronzérmesek lettek. 2017-ben megszületett a kisfiuk, Mendel, ám az utóbbi két évben nem nyilatkoztak a magánéletükről. Év elején a Reggeliben árulta el Szabó Zsófi, hogy elválnak útjaik, ám az okokat nem részletezte.

Király Péter és Kovács Zsófi

Király Péter és Kovács Zsófi (Fotó: RTL Magyarország)

Király Péter és Kovács Zsófi (Fotó: RTL Magyarország)

Az Éjjel-nappal Budapest sztárjai a Nyerő Páros előtt vallották be, hogy egy párt alkotnak. A műsorban nagyon sok vitájuk volt, de végül mindig megoldották a problémát. A kapcsolatuk egyértelműen tüzes volt, ahogy a szakításuk is. Az okokról ők sem beszéltek, azonban az elválás után pár hónappal együtt szerepeltek A Konyhafőnök VIP-ben, ahol gyakran összekülönböztek, Zsófi pedig akkor vallotta be, hogy még vannak érzései volt párja iránt. Péter szíve ekkor már foglalt volt, azóta pedig a lány is megtalálta a párját.

Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes

Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes (Fotó: RTL Magyarország)

Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes (Fotó: RTL Magyarország)

Ez volt az első közös szereplése a sztárpárnak, ám már a műsorban is látszott, hogy vannak gondjaik. Miután kijöttek a villából, még két évig együtt voltak, közös realityjük is volt, ami Pumpedék címen futott. A kapcsolatuk hullámzó volt, a szakításuk pedig viharos. Sokáig üzengettek egymásnak különböző platformokon, volt, hogy újra összejöttek, de végül 3 évvel ezelőtt lezárták a viszonyukat.

Papp Gergely és Juhász Judit

Papp Gergely és Juhász Judit (Fotó: RTL Magyarország)

Papp Gergely és Juhász Judit (Fotó: RTL Magyarország)

Peller Annáék után Pimaszúr és felesége kapcsolata volt a legkiegyensúlyozottabb, érezni lehetett közöttük a harmóniát. Éppen ezért derült égből villámcsapásként érte a nézőket, amikor másfél évvel ezelőtt Papp Gergő bevallotta, hogy elváltak és egy másik nő oldalán találta meg a boldogságot. „Nagyon büszkék vagyunk, hogy mindig a korrektség, az őszinteség jellemezte a kapcsolatunkat, de az elmúlt két és fél évben, amióta külön is lakunk, változtak dolgok, ami egy picit előjele is volt annak, hogy ha úgy alakul, megpróbálunk új irányba is nyitni. Ez történt most tulajdonképpen” – mondta Papp Gergő.

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea (Fotó: RTL Magyarország)

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea (Fotó: RTL Magyarország)

Gergely Róbert két évvel a Nyerő Páros után beszélt róla először, hogy olyan nézetkülönbségek voltak a kapcsolatukban, amelyek a váláshoz vezettek. „A világ legnehezebb válásán vagyunk túl. Köztünk soha nem volt ugyanis egy hangos szó sem, nem zengett veszekedéstől a házunk, nem repültek tányérok, szó sincs erről. A válásunk nehézsége abból adódott, hogy mi nagyon szeretjük egymást, sőt túlságosan ragaszkodunk a másikhoz” – mondta az énekes. Kiderült, hogy ő már nem vágyott gyermekre, míg volt felesége igen, ez vezetett a szakításhoz. 

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fotó: RTL Magyarország)

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fotó: RTL Magyarország)

Vivi és Fecsó az egyik legszerethetőbb páros voltak a műsorban, annak ellenére, hogy rengeteget vitatkoztak a játékok során. Nagyon sokan szurkoltak nekik, végül ők lettek az évad Nyerő Párosa. Akkor azt mondták, jó hatással volt a házasságukra ez a műsor, és bármikor visszamennének. Sokan találgatták, hogy baj lehet a kapcsolatukkal, ezért Vivi 2019 év elején tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, hogy elválik gyereke édesapjától. A válás nem volt zökkenőmentes, sok dologban nem tudtak megegyezni, de azóta rendeződött a viszonyuk és a kisfiuk érdekében jó kapcsolatot ápolnak.

Sánta László és Széphalmi Júlia

Sánta László és Széphalmi Júlia (Fotó: RTL Magyarország)

Sánta László és Széphalmi Júlia (Fotó: RTL Magyarország)

Laci és Juliska válása az egyik legfrissebb történet: éppen egy évvel ezelőtt közölték a nyilvánossággal, hogy hat év után külön folytatják az életüket, de a fiukat természetesen együtt nevelik tovább. A szakítás után pár hónappal kiderült, hogy Juliska egyik kollégája oldalán találta meg a boldogságot, amit volt férje nehezményezett. A táncosnő nemrég a Survivorban bizonyított, ahol volt férjét várta a hozzátartozói találkozásnál, de a párja ment ki hozzá – a képernyőn keresztül is látszott, hogy ez mennyire megviselte.

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese (Fotó: RTL Magyarország)

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese (Fotó: RTL Magyarország)

Fluor Tomi nagyon ritkán beszél a magánéletéről, Mesi előtt nem is nagyon lehetett erről hallani. A villa egyik legszimpatikusabb párja voltak, akik mindig mindent meg tudtak beszélni, látszott, hogy mennyire szeretik egymást, éppen ezért lepte meg a rajongókat, hogy pár hónappal később mégis szakítottak. „Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen” – írta Fluor Tomi.

Úgy látszik, a 4. évad egy szerencsés széria volt, hiszen bár csak egy évvel ezelőtt volt képernyőn, még mindenki az akkori párjával van együtt. Dér Heni megosztotta a tragédiáját a műsorban, miszerint elvesztett egy kisbabát, de jó hírt is közölt, nemrégiben bővült a családjuk. Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, valamint Puskás Peti és Dallos Bogi összeházasodtak, így az ő történetük is pozitív irányt vett.

Az ötödik évad még csak másfél hete kezdődött el, máris kiderült, hogy Kulcsár Edináék házassága válságban volt a forgatás idején és azóta is dolgoznak a megoldáson. Nem az ő kapcsolatuk az egyetlen, amiben vannak problémák, hiszen nyáron L.L. Junior felesége elköltözött a közös otthonukból és azóta sem élnek együtt – párterápiára járnak, szeretnék megmenteni a házasságukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top