nlc.hu
Sztárok

Így indult Csősz Bogi párkapcsolata

Csősz Bogi már az első randijuk után a török férjéhez költözött

A török üzletember egyből felajánlotta az összeköltözést, a színésznő azonban csak egy feltétellel ment bele.

Az első randiért igazán meg kellett küzdenie Burak Talunak, Csősz Bogi török férjének. A randijuk viszont annyira jól sikerült, hogy Burak egyből felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá. Minderről a színésznő-üzletasszony Hajdú Péternek mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek esti adásában.

Csősz Bogi

Csősz Bogi a házasságáról is vallott Hajdú Péternek – Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

Ez egy intelligensen edukált pasi, szóval ez már jónak tűnik. Úgyhogy elkezdtünk így elmenni mindenhova. Volt még utána Olaszországban munkám, de ő azt mondta, hogyan nagyon szeretné, ha összeköltöznénk” – emlékezett vissza Csősz Bogi, mire Hajdú rákérdezett: “Az első komolyabb randi után?“. A luxusfeleség pedig azt válaszolta, hogy igen. Mint kiderült, Csősz Bogiék tényleg összeköltöztek már az első randijuk után. Ezt a következőkkel indokolta a Feleségek luxuskivitelben sztárja: “Mondtam neki, figyelj, nem adnám fel ezt a munkát, meg nem akarok úgy összeköltözni, hogy ne csináljak utána semmit. Mondtam, ha ez így rendben van, hogy dolgozzak közben, akkor kipróbálhatjuk. Egy nagyon szuper penthouse-ban, legénylakásban lakott, nem a házában. Először a penthouse-ba költöztem hozzá“.

Csősz Bogi azt is elárulta, hogy pár héttel később már a török családjának is bemutatta őt a párja, és Burak szülei egyből megkedvelték a magyar színésznőt, aki tagadja, hogy nyitott kapcsolatban élne a férjével.

Olvass még Csősz Bogiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top