nlc.hu
Sztárok

Ez borítja ki Kajdi Csabát

Kajdi Csabát teljesen kikészíti a bevásárlás

A modellügynökség vezetője minden bevásárlás után úgy érzi, ki kell pihennie azt, ezért minden cipekedést követően 10 perc pihenőt ad magának.

Kajdi Csabának igazi megpróbáltatást jelent a bevásárlás, rendszerint tévénézéssel szokta kipihenni. “Bevonszolom a szatyrokat és utána eldőlök a kanapén. Nem bírom a bevásárlást. Mindegyik után azt érzem, hogy szükségem van 10 perce, mire magamhoz térek. Nem érdekel mit kell betenni a hűtőbe, muszáj egy kicsit kifújni magam, kell az a 10 perc nyugi” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a modellügynökség vezetője.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba és kutyája, Sanyika – Fotó forrása: Spotlight Media

Elmondása szerint amint belép a lakásba bekapcsolja a tévét. “Nekem szükségem van az alapzajra, ezért mindig megy otthon a televízió. Általában a National Geographic-ot szoktuk nézni, nagyon szeretem azt a nyugis adást” – vallotta be az iszonyúan lefogyott Kajdi Csaba, akinek nem csak a bevásárlással, hanem a kulcsokkal is gyakran meggyűlik a baja.

Hiába van a kulcsoknak egy doboza, soha nem oda teszem őket. Fejvesztve szoktam keresgélni mindegyiket, mindig széthagyom őket” – mesélte a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top