nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea a férjéről mesélt

Várkonyi Andrea: „Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel”

Várkonyi Andrea megtörte a csendet: először mesélt a férjéről.

Szeptemberben házasodott össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A frigyet hatalmas előkészület előzte meg, ráadásul mindenki titokban tartotta a pontos időpontot és a helyszínt, így csak tippelni lehetett, hogy mikor kerül sor a lagzira. Két nappal az esküvő után megosztotta az első közös fotókat a tévés, ám még soha nem beszélt a milliárdossal való kapcsolatáról és a házasságról sem. Megtörte a csendet, a HOT! magazinnak adott egy nagyobb interjút, ahol többek között a magánéletéről is mesélt.

Várkonyi Andrea a leánybúcsújáról mesélt

Várkonyi Andrea (Fotó: TV2)

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – részletezte boldogan Várkonyi, aki arra is kitért, korábban nem gondolta volna, hogy valaha megházasodik.

„Korábban azt gondoltam, én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. De nem csak én gondoltam így, a korábbi kapcsolatomban fel sem merült a házasság gondolata. Máshol voltak a hangsúlyok. Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt” – emlékezett vissza a műsorvezető-pszichológus, akinek hamarosan megjelenik az első könyve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top