nlc.hu
Sztárok

Családi viszályt okozott a Zámbó Jimmy-sorozat

Családi viszályt okozott a Zámbó Jimmy-sorozat

Zámbó Jimmy testvéreit nem avatták be az énekes életéről szóló sorozat részleteibe, csak a gyerekekkel egyeztetett a csatorna.
Zámbó Jimmy

Az RTL Klub a napokban jelentette be, hogy jövőre bemutatják a Zámbó Jimmy életéről szóló, évek óta fejlesztett fikciós sorozatukat, A királyt. A tízrészes széria nagy dobás lehet, ám egyelőre csak viszályt szül a Zámbó családban.

A Blikk azt írja, a tragikus sorsú énekes testvérei nem tudtak arról, hogy képernyőre kerül Jimmy sztorija. Zámbó Árpy egyáltalán nem örült annak, hogy őket kihagyták az előkészületekből.

Őszinte leszek, van bennem, sőt, bennünk sérelem. Édesanyánkat és minket, a testvéreket ezek szerint teljesen kihagytak az előkészületekből, de még arról sem szóltak, hogy egyáltalán lesz ez a tízrészes széria

– mondta Zámbó Árpy.

Az RTL Klub közölte, hogy nem hagyták ki a családot, egyeztettek a cselekményről és az elhangzó dalokról, erről pedig szerződés is készült. Mindez úgy lehetséges, hogy az örökösök és a dalok jogtulajdonosai a gyerekek, Krisztián, Adrián és Szebasztián, valamint az özvegy, Edit.

Mi, örökösök hozzájárultunk a sorozat elkészültéhez, hiszen szükség volt az engedélyünkre. Viszont nem avathattunk be senkit. Szorosan együttműködtünk a stábbal, megkaptuk a forgatókönyvet, és ha olyan rész volt benne, ami nekünk nem tetszett, átatalakították, tehát mondhatjuk, közös munka volt

– magyarázta Zámbó Szebasztián.

Mindezek ellenére Zámbó Árpy nehezen viseli, hogy sem a készítők, sem Jimmy gyerekei nem avatták be őket a sorozat előkészületeibe, és azt sem tudják, mennyire lesz így hiteles a széria.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / Story-Best x Archívum)

Zámbó Jimmy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top