nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsina koronavírusos

Görgényi Fruzsina koronavírusos lett két oltás után: „Nem számítottam rá, hogy lehetnek komolyabb tüneteim”

Görgényi Fruzsina nemrég esett át a koronavíruson, mindenkit óvatosságra int.

A Barátok közt színésznője meglepődött, amikor pozitív lett a PCR-tesztje, azonnal elszigetelte magát otthon és nem mozdult ki a lakásából. „Két oltáson már túl vagyok, nem számítottam rá, hogy lehetnek komolyabb tüneteim. Úgy éreztem magam, mintha meg lettem volna fázva, de amikor nem éreztem szagokat, azonnal elmentem tesztelni. Pozitív lett az eredmény, ezért azonnal elzártam magam a külvilágtól. Szerencsére néhány napig tartott csak a gyengeségem, nem voltak komolyabb tüneteim. Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy legyen nagyon óvatos. Ez egy alattomos vírus, belegondolni sem merek, mi lett volna, ha nem vagyok beoltva.

Görgényi Fruzsina jó pár napot töltött karanténban egyedül, ez idő alatt sok mindent átértékelt. Az nlc-nek többek között arról is mesélt, milyen tervei vannak a közeljövőre. „Most egy olyan időszakot élek, amikor magammal kell foglalkozzak. Árulom a lakásomat, hogy vehessek egy nagyobbat és szeretnék felsőfokú angol nyelvvizsgát tenni, ez pedig azért kell, hogy egy régi vágyamat valóra váltsam és beiratkozzak pszichológia szakra az egyetemre. Ez a szakma mindig is érdekelt.”

görgényi fruzsi

Görgényi Fruzsi elkapta a koronavírust

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top