nlc.hu
Sztárok

Gundel Takács Gábor édesapja

Megszólalt Gundel Takács Gábor édesapja korai elvesztéséről

Gundel Takács Gábor édesapja 55 éves volt, amikor meghalt, a tévés őszintén beszélt a tragédiáról.
Gundel Takács Gábor

Fájó emlékeket idézett fel Gundel Takács Gábor édesapja korai haláláról. A tévés Hajdú Péternek, a Life TV-n ma 22 órától látható Összezárva című műsorban mesélt az 55 éves korában elhunyt édesapja tragédiájáról, és arról, hogy még éveket tölthettek volna együtt.

A család tudta, ha az apja nem változtat az életmódján, idő előtt meghal.

Lehetett rá számítani, hogy meghal. Amikor utoljára bent voltam nála a kórházban, tudtam, nem látom többet. Akkor már olyan állapotban volt, hogy nem lehetett vele kommunikálni. Hedonista volt, jól élt, jókat evett, jókat borozott, jókat beszélgetett, sokat olvasott, jól érezte magát, sokan szerették ezért

– emlékezett vissza Gundel Takács Gábor.

Apja egyedül a cigarettát tette le, de azt is csak akkor, amikor a sorozatos fulladozások hatására egyszer már neki is halálfélelme volt. A tévés azt mondja, igazán sosem derült ki, édesapja miért élt így, miközben sokkal többet tudott volna kihozni az életéből. „Nem akarta magát felemészteni, nem akarta halálba élni magát, csak egyszerűen nem akart változtatni sem, jól érezte magát úgy, ahogy volt” – mondta.

Gundel Takács Gábornak volt ideje feldolgozni a tragédiát, ami megtanította arra, ő hogyan ne élje az életét.

(Blikk)

(Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt)

Gundel Takács Gábor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top