nlc.hu
Sztárok

Zséda több gyereket szeretett volna

Zséda: „Úgy képzeltem, hogy több gyerekem lesz”

Zséda a karrierjéről, kudarcairól, gyereknevelésről és a fiáról is mesélt az Erősebb igen című műsorban.

Élete legfontosabb döntéseiről mesélt Zséda az Erősebb igen című műsorban Liebhaber Juditnak. Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb énekesnője betekintést engedett zenei pályájának legfontosabb állomásaiba, és a magánéletének aprócska részleteit is megosztotta a műsorvezetővel. Mesélt kisfiáról, arról, hogyan képzelte el az anyaságot, és arról is, szerinte milyen egy jó párkapcsolat. A műsorból az is kiderül, milyen szakmai kihívásokkal szembesült Zséda, beskatulyázták-e élete során, és van-e olyasmi, amit szívesen visszakapna a múltjából.

zséda

Liebhaber Judit műsorában volt vendég Zséda (Fotó: Erősebb igen)

Szóba került, hogy már egészen korán, tizenéves kislányként is tudatos döntéseket hozott szülei teljes bizalmát élvezve, középiskolás korától önállóan, a családi háztól távol képezte magát, hogy az lehessen, ami szeretne. Mesélt a Cotton Club Singers tagjaként eltöltött évekről, amelyek meghatározóak voltak az életében, de a szólókarrier és a zenészlét nehézségeit, küzdelmeit és szépségeit is megosztotta a nézőkkel. Elárulta, hogy nemrég megjelent új lemezén, a Szívizomlázon szereplő dalait ugyanúgy, mint mindig, a saját monológjaként éli meg. Meghatottan beszélt kisfiáról, az anyaságról és arról, hogyan egyeztette össze az elfoglalt énekesnő mindennapjait az édesanyával. 

„Mindig is anyuka szerettem volna lenni, sőt, én úgy képzeltem, hogy több gyerekem lesz. Nem féltem attól, hogy mi lesz majd azután, hogy megszületik a fiam. És ő mindig is olyan gyerek volt, aki mellett lehetett dolgozni, nagyon jól működtünk együtt” – felelt Judit kérdésére az anyaság korai szakaszáról Zséda, aki kitért arra is, hogy a férfi és női kapcsolatban ő maga is változott az elmúlt években.

„Sokáig azt hittem, hogy a férfi a teremtő erő, és ahhoz jönnek a női energiák, de annyi olyan példát láttam, ahol a nő az, aki sokkal erősebb, és ő a teremtő. Annyi olyan működő, erős kapcsolatot láttam, ahol a férfi ehhez alkalmazkodva emeli a párját, hogy ezt ma már máshogy gondolom. Egyébként az az igazi, ha mindketten közösen emelik egymást, ami a kapcsolatban mindkét félnek jó. Én egyébként mindig olyan kapcsolatokban voltam mind a színpadon, mind a magánéletben, ahol jól kiegészítettük egymás energiáit a mellettem lévőkkel. Ha nem így van, változtatni kell” – szögezte le az énekesnő, aki saját bevallása szerint is sokat köszönhet a Szeress most című sorozat betétdalának, ami hordozott ugyan kockázatot magában, de aminek köszönhetően végül az egész ország megismerte és megtanulta a nevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top