nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó újra szerelmes

Molnár Anikó újra szerelmes, először beszélt a választottjáról

Hosszú idő után újra rátalált a szerelem Molnár Anikóra!

Az utóbbi években sokat szenvedett Molnár Anikó: hol betegséggel küzdött, hol a megélhetése forgott kockán. Mégis összeszedte magát és már látja a fényt az alagút végén, sőt, mint kiderült, a szerelem is megérkezett az életébe: egy civil férfibe szeretett bele.

molnár anikó

Molnár Anikó szerelmes (Fotó: Facebook)

„Teljesen civil ember, nem szeretne az újságban szerepelni, és én is szeretnék vigyázni erre a kapcsolatra. Sokszor megégettem már magam, ezért megtartjuk magunknak a boldogságunkat. (…)Még friss a dolog, a Facebookon többek között azért tettem közzé, hogy kapcsolatban vagyok, hogy más férfiaktól ne kapjak több üzenetet” – mesélte a Blikknek Molnár Anikó.

Az egykori Nagy Ő nemrég mesélt róla, hogy agysorvadással küzd, de már elfogadta a betegségét. „Elmentem egy MRI-vizsgálatra, (…) kiderült, hogy kisebb fokú sorvadás van az agyamban. Szerencsére megállt a növekedésben. (…) Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni” – mondta korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top