nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi véleménye a házasságról

Gelencsér Timi megszólalt a házasságról, így érez ezzel kapcsolatban

Lékai-Kiss Ramóna kérdezett rá a Hal a tortán-ban.

A Hal a tortán csütörtöki adásában Tóth Dávid látta vendégül Pásztor Annát, Lékai-Kiss Ramónát, Gelencsér Timit és Győrfi Danit. A leves kanalazgatása közben az esküvői menübe pontosan illő fogásról egyből az esküvőre és a házasságkötésre asszociált Lékai-Kiss Ramóna, így körbekérdezte az asztaltársaságot, mit gondolnak a házasságról.

Gelencsér Timi

Gelencsér Timit még nem foglalkoztatja a házasság gondolata (Forrás: TV2 Séf / Hal a tortán – videó)

Tóth Dávid egyértelműen kijelentette, pártolja a házasságot, míg Pásztor Anna másképp vélekedik erről. Végül Gelencsér Timi is elárulta a véleményét.

„Szeretnétek megházasodni? Esküvőpártiak vagyok? – tette fel a körkérdést Lékai-Kiss Ramóna.

„Én mindenképpen igen. Én hiszek benne. Az, hogy nagy lagzi vagy kicsi, majd hozza az adott szituáció, az élethelyzet” – árulta el A Nagy Ő főszereplője, Tóth Dávid. Győrfi Dani – a kajakoshoz hasonlóan – ugyancsak házasságpárti.

„Én soha nem vágytam, hogy egyszer az életben feleség legyek” – jelentette ki Pásztor Anna, hozzátéve: neki a házasság picit a bezártságot jelenti, és olyan kötelező kör jellege van.

Gelencsér Timi a kamerák előtt vallott arról, hogyan érez a házassággal kapcsolatban: „A házasság gondolata engem is mindig elgondolkoztat, hogy így a jobb vagy úgy a jobb, de szerintem mindenkinek a saját döntése eldönteni.

Olvass még a Hal a tortán-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top