nlc.hu
Sztárok

Újra bőrrákot diagnosztizáltak Miló Vikinél

Tizedik alkalommal diagnosztizálták Miló Vikit bőrrákkal

2009 óta küzd a betegséggel Miló Viki.

A személyi edzőként dolgozó korábbi bokszoló Miló Viki sokadszorra fekszik kés alá, pár hete ugyanis újabb elváltozást fedezett fel a testén – számol be róla a Blikk.

A bokszoló a Blikknek elmondta, három hete találtak újabb foltot a mellkasán az orvosok. Miló Vikinél 2009 óta tizedik alkalommal diagnosztizálják a betegséggel, és ötször az is kiderült, hogy a talált elváltozás rosszindulatú sejteket is tartalmazott, így ő a saját példájával mutatja meg újra és újra, mennyire fontos az anyajegyszűrés.

Tizedik alkalommal diagnosztizálták Miló Vikit bőrrákkal

Miló Viktória ökölvívó edző az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A sportolónak korábban úgynevezett basaliomái voltak, amely ugyan rosszindulatú bőrdaganat, de a legritkább esetben képez áttétet a szervezetben, így időben elkapva kezelhető. „Minden egyes alkalommal megijedek és bízom abban, hogy nem melanoma az, amit találtak. Az ugyanis sajnos sokkal veszélyesebb, gyorsan áttétes lehet, és akkor nagy lehet a baj” – tette hozzá.

„Többnyire a mellkasomon találtam korábban a daganatokat, így tele vagyok hegekkel. Hiába csináltattam meg a melleimet, hogy büszkén viselhessek dekoltált ruhákat, most legszívesebben eltakarnám” – panaszkodott Miló, aki persze tudja, az egészségért néha meg kell fizetnie azt az árat, hogy egy heg marad a műtét helyén.

Még több hír Miló Vikiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top