nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi nem haragszik Majkára

Kollányi Zsuzsi nem haragszik Majkára: „Kiszámítható jelenlétre van szüksége, sok ember fizetéséért felel. Ezt érezte veszélyben”

Kollányi Zsuzsi mindenkit arra kér, hogy az ő ügyük miatt senki se haragudjon a rapperre.

Augusztus elején dőlt el, hogy Kollányi Zsuzsi már nem lép fel a Majka&Curtis és a Ők produkcióban, helyette Veres Mónika lett a formáció énekesnője. Zsuzsi bevallotta, nem esett jól neki, hogy leváltották, de megérti Majkát: nem haragszik rá és mindenkitől azt kéri, hogy miatta ne vessék meg a rappert.

„Nem haragszom Majkára, továbbra is szeretem, tisztelem őt. Peti a zenekar feje. Kiszámítható jelenlétre van szüksége, sok ember fizetéséért felel. Ezt érezte veszélyben. Az ő oldaláról nézve, nyilván ez tűnt logikusabb megoldásnak. Én is csak a szép emlékeimet és a sok nevetést, sikert őrzöm a szívemben”

– mondta a Story magazinnak az énekesnő, akinek továbbra is sok fellépése van, emellett pedig sok időt tölthet a családjával is.

További részletek a Story magazinban:

story magazin

Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top