nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka édesanyja elvesztéséről beszélt

„Még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt” – Rubint Réka megrázó őszinteséggel beszélt édesanyja elvesztéséről

Rubint Réka a felidézte a drámai pillanatokat, amikor a karjai közt halt meg az édesanyja.
Rubint Réka és az édesanyja

Rubint Réka márciusban veszítette el az édesanyját, ami nagyon megviselte a fitneszedzőt. Zsuzsa néni a karjai között hunyt el, Réka pedig megrázó őszintéséggel idézte fel élete legfájdalmasabb pillanatait a most vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén.

Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik, és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát

– idézte fel Rubint Réka a drámai pillanatokat Hajdú Péter műsorában.

A fitneszoktató arról is beszélt, hogy a mentők mindent megtettek édesanyja megmentéséért.

„A mentők egy órán keresztül próbálták újraéleszteni. Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak, és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba, és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé és elköszöntem tőle.”

(Kiemelt kép: Facebook/Rubint Réka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top