nlc.hu
Sztárok

Heidi Klum akkor és most

Heidi Klum közel az 50-hez is lesöpri a kifutóról fiatalabb pályatársait

A 48 éves, négy gyermekes édesanya, Heidi Klum talán sosem volt még ennyire jó formában.

A 48 éves Heidi Klum a ’90-es években kezdte karrierjét, ő volt a legelső német származású modell, aki a Victoria’s Secret angyala lehetett.

Heidi szerepelt olyan magazinok címlapján, mint a Bride’s, a Cosmopolitan, Self, Glamour és a Mademoiselle, de olyan megtiszteltetésben is részesült, hogy az 1998-as Sports Illustrated fürdőruha-kiadványában megjelent, amit előtte csak olyan modellek érdemeltek ki, mint Vendela, Elle MacPherson vagy Tyra Banks.

Heidi Klum akkor és most

Heidi Klum 2000-ben (Fotó: D. Kambouris /Getty Images) és napjainkban. (Fotó: Amy Sussman)

Ma is bomba formában van

A 48 éves topmodell korábban, az Entertainment Tonightnak adott interjújában arról mesélt, hogy semmilyen különleges diétát nem követ, helyette az odafigyelésre összpontosít.

„A reggeleimet általában smoothie-val kezdem, négy gyermekem van, szóval rájuk muszáj főznöm. Rengeteget teszünk-veszünk együtt a konyhában. Azt hiszem, ha az ember nem figyel oda, pontosan mennyit eszik, vagy állandóan rendel, akkor könnyen el lehet csúszni. Utóbbinál azért is, mert nem tudod, pontosan milyen összetevőkkel dolgoznak, ez az oka annak, hogy inkább főzök” – mondta a szupermodell.

Kicsit sem unalmas magánélet

Heidi 1997-ben férjhez ment Ric Pipino fodrászhoz, ám elmondása szerint egy idő után már nem igazán találták meg a közös hangot, és egyre unalmasabbá vált a kapcsolatuk. 2003-ban a szakítás után a Red Hot Chili Peppers énekesének oldalán kötött ki, ám a rocker, mint kiderült, megcsalta exbarátnőjével.

Később a Formula–1-es mogultól, Flavio Briatorétól született egy lánya, Helene „Leni” Klum. Ám a csapatfőnök elhagyta Heidit és gyermeküket.

Heidi Klum akkor és most

Heidi és jelenlegi férje, Tom (Fotó: Getty Images/picture alliance)

2005. május 10-én a szupermodell Mexikóban fogadott örök hűséget a brit énekesnek, Sealnek. Két fiuk, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, valamint Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel, és egy lányuk, Lou Sulola Samuel született. Hét év házasság után, 2012. április 6-án váltak el.

Nemrégiben Heidi Klum a már 17 éves Lenivel együtt szerepelt a német Vogue január-februári számának címlapján. Leni Klumnak ez volt az első címlapfotózása, nagyon édesek voltak együtt.

Heidi Klumot 2018 decemberében jegyezte el a Tokio Hotel egykori frontembere, Tom Kaulitz, majd 2019-ben össze is házasodtak a legnagyobb titokban.

Heidi ma már nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként, zsűritagként is fel-felbukkan, legutóbb az amerikai tehetségkutató, az America’s Got Talent egyik ítésze volt Simon Cowell mellett.

(Nyitókép:  Getty Images/Nadine Rupp)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top