nlc.hu
Sztárok

A Spice Girls magyar tagja

Tudtad? Egy magyar lányt is beválogattak a Spice Girlsbe

Az Akkor 18 éves Abigail Kis nemet mondott a lehetőségre, mert nem akart összeveszni a barátjával.

Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell és Emma Bunton – természetesen mindannyian tudjuk, hogy ők a Spice Girls tagjai. A névsorban azonban akár a félig brit, félig magyar Abigail Kis neve is simán szerepelhetne. 

Abigail Kis (jobbra) lehetett volna az egyik Spice Girl (Képünk illusztráció)

Abigail Kis (jobbra) lehetett volna az egyik Spice Girl (Képünk illusztráció)

A Spice Girls elődjének számító Touch együttes tagjait 1994-ben többfordulós meghallgatás során válogatták össze. Az első felállást Victoria Adams, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell és Michelle Stephenson alkották. A csapat egy berkshire-i házban költözött össze, majd hónapokon keresztül próbáltak és demókat készítettek. A menedzsment azonban úgy látta, Stephenson nem dolgozik elég elkötelezetten, ezért kirúgták. Az ő helyére aztán új tagot kerestek.

A korábbi casting résztvevői közül két lányt hívtak ekkor vissza, az egyikük Abigail Kis volt. A lány egy soul dalt adott elő a meghallgatáson és olyan meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy 2 nappal később felajánlották neki, hogy csatlakozzon a csapathoz. Az akkor 18 éves Abigail azonban végül nemet mondott a lehetőségre, mivel nem akart összeveszni a barátjával amiatt, hogy összeköltözik az együttes tagjaival.  A formáció énektanára, Pepi Lemer ekkor egy tanítványát ajánlotta be helyette, akit úgy hívtak: Emma Bunton. Innen pedig már ismerős a sztori.

Abigail Kisről azóta annyit tudni, hogy Londonban él, férjhez ment és van egy lánya.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top