nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi munkahelyei

Bódi Sylvi válaszolt kommentelőjének: „Nekem klasszikus értelemben vett munkahelyem sosem volt”

Bódy Sylvi csak őszintén válaszolt követőjének.

Bódi Sylvi közösségi oldalán taglalta, hogy mi mindent csinált a kertjében.

Bódi Sylvi bevallotta, sosem volt munkahelye

Fotó: Sajtószoba

„Miket csinálok? Sok mindent… Esővízgyűjtő téliesítése, téglafelületek leolajozása, hogy jobban bírják a fagyokat. A téglából készült részeken kiszedni a füvet… Az elmúlt hetekben, napokban a veteményest készítettem fel a jövő évi szezonra. Megtörtént az őszi lemosó permetezés speckó alapanyaggal. Kikerültek az ágyásokból a nem évelő növények, s a földet megtrágyáztam. Picit átalakítom a kertnek ezen részét, mert hamarosan bővülni fogunk egy takaros kis baromfiudvarral. A kerti tavat is téliesíteni kellett. Le kell vágni a nádat, letakarni egy hálóval, hogy a behulló levelek ne okozzanak szervesanyag-túltengést…” – írta Bódy Sylvi, aki követőjének arra a kérdésére, hogy van-e állandó munkahelye, a következőt válaszolta:

„Dolgozom mellette, de nekem klasszikus értelemben vett munkahelyem sosem volt. Alkalmi munkáim vannak, és én osztom be az időmet” – szúrta ki a 24.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top