nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Varga Iza esett ki

A Konyhafőnök VIP: Varga Iza esett ki

A színésznőnek véget ért a verseny.

A kék csapat mentora Gyenesei Leila mellé Szandit, Varga Iza mellé Görög Zitát, Tornóczky Anita mellé Szorcsik Vikit, illetve Csonka Bandi mellé Németh Kristófot állította. 

Az első feladat ismertetésénél az alapanyag és még a versenyzők is hallgattak. Bárányhúsból készült ételeket mutatott be a zsűri: moussaka, fűszeres bárányfasírt humusszal és finomra fűszerezett kebab taboulé salátával. Ezeket a mediterrán fogásokat várta el Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő a párokba rendeződött kék versenyzőktől.

A folytatásban nem volt „mákja” annak, aki kevésbé jártas a sütésben. Mákos sütemények elkészítése volt ugyanis a feladat, úgy, mint mákos kifli, mákos bejgli és mákos-meggyes pite. A versenyzők nagy szerencséjére Fördős Zé a segítségükre sietett: megadta a sütemények teljes receptúráját. Ráadásul az első feladatban legjobban teljesítő párosnál, Tornóczky Anitánál és Szorcsik Vikinél, végig ott lehetettek a papírok. A többiektől az előnyhöz jutott, nyerő páros 5 percenként gyűjthette be a recepteket. Görög Zitának azonban sikerült ennél is drámaibb hátráltatást okozni versenytársainak: egy szerencsétlen pillanatban a földre ejtette ellenfelei bejglijét.

A nap végén felbomlottak a párok és egymás ellen fordultak a legjobbak és a leggyengébbek: párbaj döntötte el a kiesés és az egyenes ágú továbbjutás kérdését, ahol a feladat egy croque madame elkészítése volt. Az első kék kötényes, aki befőzte magát a középdöntőbe, Gyenesei Leila lett. A zsűri döntése alapján Varga Iza vette le kötényét, számára ezen a ponton fejeződött be a verseny.

varga iza

Varga Iza esett ki (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top