nlc.hu
Sztárok

Majka akkor és most

Majka: „Tudtam, hogy élnem kell a lehetőségekkel”

Majka nevét 2002-ben ismertük meg a Való Világ című valóságshow első szériájában, azóta pedig szédületes karriert futott be a szemünk előtt.

Majka, azaz Majoros Péter lassan 20 éve az életünk része, a Való Világban jelent meg először a tévé képernyőjén, és bár nem ő vitte el akkor a valóságshow fődíját, azóta bebizonyosodott, hogy az igazi győztes mégis Majka lett.

Sikert sikerre halmoz

Nem nagyon találkoztunk még olyan valóságshow-szereplővel, aki ne említette volna élete fő céljaként, hogy a „médiában helyezkedjen el”, ám közülük nagyon kevesen viszik aztán sikerre ezt a karriert, hamar el szoktak tűnni a képernyőről. Nem úgy Majka, akinek az egyik legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként a magánszáma volt Maya Golddal, amikor a pornós betért a villába vendégként, aminek a vége orális szex lett. Az eset súlyos következményekkel is járt: az ózdi versenyző valódi párkapcsolata véget ért, a karrierje viszont nagyon beindult.

Majka 2002-ben és most

Majka 2002-ben és most (Kép: smagpictures.com)

Persze nemcsak Maya Gold miatt kapta fel a közönség a vállára, hanem akkor lepődtünk meg először úgy igazán, amikor Dopemannel megírták és előadták a valóvilágos rapszámot. Ott már lehetett tudni, hogy ebben a Majkában valami tehetség mozog, ráadásul jópofa, nagydumás fickó, minden adottsága megvolt ahhoz, hogy ha kihasználja a lehetőségeit, akkor sikeres legyen. És így is lett, Majka ma az egyik legsikeresebb rapper kis hazánkban, mellette pedig folyamatosan a tévében is szerepel, több mint egy tucat műsort vezetett már, és akár show-ról volt szó, akár vetélkedőről, mindenhol megállta a helyét.

2012-ben Majka egy interjúban elmondta, szerinte neki miért sikerült a médiában az, ami a többi szereplőnek a villából nem igazán ment: „Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy mentálisan felkészültebb voltam, mint eddig bárki más a Villából. Sokkal jobb a reakcióidőm és rálátásom, hogy hogyan lehet valakiből valami. Amikor bementem, nem tudtam, mi lesz, de amikor kijöttem, tudtam, hogy élnem kell a lehetőségekkel. Szerencsén kívül nekem akkor ott volt a Dopeman, akitől megtanultam a zene iránti alázatot, és egy színpadi viselkedési formát is elsajátítottam. Az már mindegy, hogy nem mindenben értettünk egyet. Aztán az RTL Klub is megtolt. De mégis leginkább a nézők, akik visznek a hátukon. Utálnak vagy szeretnek. Vagy azt mondják rám, hogy ez egy büdös, mocskos, senkiházi, vagy azt, hogy kurva jó arc.” 

Majka a való világban
Megnézem
Összes kép (5)

Jött az igazi

Majka nemcsak a közönséget, de a nőket is elbűvölte, a valóságshow után bomlottak utána a hírességek: volt a párja Fresh Andi, Debreczeni Zita és Kiss Ramóna is. Kelendő pasi volt, az biztos, azonban őt hosszú távon csak egy hölgy érdekelte (és érdekli most is), aki nem más, mint Dundika, vagyis Majoros (korábban Hornyák) Hajnalka, aki 2005-ben volt az ország Playmate-je.

Hajninak már volt egy férje Majka előtt, nyolc év együttlét után váltak el. Aztán jött Majka, akiről 2018-ban úgy nyilatkozott Dundika, hogy tudta, hogy ő az igazi: „…jött egy férfi, egy olyan IGAZI, amilyenről álmodoztam, de nem hittem volna, hogy tényleg létezhet. Ez a férfi úgy udvarolt, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve minden módon kifejezte, hogy szerinte én vagyok a társa, és nem enged el többé. A harmadik találkozónkon (az első hivatalos randevún) csókolt meg először, aznap este mondta ki először, hogy szeretlek, és nekem majd’ kiugrott a szívem, mert végre nem kellett belefulladnom a saját túláradó érzelmeimbe. Ettől kezdve nem aludtunk egymás nélkül, csak amikor elutazott munkaügyben pár napra.” A házasságra ugyan várni kellett tíz évet, de idén augusztusban kimondták a boldogító igent egymásnak.

Bár a házassággal tíz évet vártak, a gyerekvállalásnak nem állított egy darab papír akadályt: 2011-ben megszületett első gyermekük, Marián, majd 2016-ban a kistestvére, Olivér. A gyerekek születése megváltoztatta a celebpár életét, erről Majka 2017-ben mesélt a Playboy-nak: „Egyszerre változtam mindenben és semmiben. Van egy tudat a lelkem mélyén, hogy ők vannak, és ez az érzés mindig velem van. Fogalmam sem volt arról, hogyan lehet valakit még magunknál is jobban szeretni. Mindig sejtettem, hogy ez egy nagy felelősség, de az, hogy valakiről ennyi éven át gondoskodni kell, csak a gyerek megérkezése után tudatosult bennem igazán. Az apaságnak persze vannak árnyoldalai is, olyan kötelezettségek, amelyeket senki más kedvéért nem tennék meg. Minden nehézség ellenére is életem legjobb döntése volt Marián és Olivér.”

Hajni is dicsérni szokta Majka apaságát a nyilatkozataiban: „Peti nagyon családcentrikus, ahogy én is, és azt hiszem, jól megtaláltuk egymást. Nem mondom, hogy könnyű az életem, de azt sem, hogy nehéz. Valahol a kettő között lebegek. Az elején nálunk sem volt minden zökkenőmentes… Ő laza, én szabálykövető voltam, de mi igazoljuk a mondást, miszerint »az ellentétek vonzzák egymást«. Mára összecsiszolódtunk, és az idő is minket igazol.”

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top