nlc.hu
Sztárok

Hírességek és lányaik

4 hazai híresség, akiknek a lánya modellnek állt

Magyar hírességek, akiknek remekül áll a kamera.
Sztárcsemeték, kik modellnek álltak

Vannak olyan szerencsés gyerekek, akik öröklik a szüleik tehetségét vagy adott esetben szépségét. A következő sztárcsemetéket már többször is láthattuk színpadon.

Rába Tímea lánya Nina, már szépségversenyen is megmérettetett

A Miss Universe Hungary második udvarhölgye nem más, mint Rába Tímea lánya, Tóbiás Nina, aki régóta modellkedik, de először próbálta ki magát egy szépségversenyen.

„Örömmel osztom meg Veletek, hogy Nina a tegnap este megrendezett Miss Universe versenyen 2. Udvarhölgy lett! Szépsége, természetessége, bája,mindig elvarázsol! Nagyon büszke vagyok Rá! Ő, az én gyönyörű kislányom, aki kívül, belül ragyog! Szeretlek Kincsem” – írja közösségi oldalán az egykori szintén sikeres modellkarriert befutó Rába Tímea.

Schobert Lara

Schobert Lara az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar influenszer, akit csak az Instagramon 189 000-en követnek. Azt mondja, nem szereti annyira, ha fotózzák, de az Álarcos énekes első szériájában magabiztosan állt a színpadra, idén pedig már több modellfotózáson is kipróbálta magát. 

Gesztesi Panka

Tavaly szeptember elején dobta ki az egyik hazai divatmárka a Frida Kahlo mexikói festőművésznő által ihletett darabjait, többek között ebben a kampányban is szerepet kapott Gesztesi Panka, ám itt még csak kacérkodott a modell karrierrel. Liptai Claudia nem győzte dicsérni, folyamatosan biztatta, ezért elvállalt egy másik projektet is – látszik, hogy Panka gyakorlatilag erre született, szuperül fest a képeken. 

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatellát egészen babakora óta láthattuk édesanyja, Kiszel Tünde naptárjaiban, ahol 15 éven át szerepelt. A 2017-es kiadványokban már nem tűnt fel a lány, úgy döntött, a saját útját járja. 

Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, 2020 májusában az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült egy modellfotójával, egyik közeli célja pedig az, hogy óriásplakáton szerepeljen

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top