nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata filmje

Kulisszatitok Dobó Kata El a kezekkel a Papámtól! című filmjéről

Dobó Kata december 9-én mozikba került, El a kezekkel a Papámtól! című rendezése hamisítatlan családi mozifilm rengeteg speciális effektussal.

Dobó Kata új filmje sok szempontból lesz más, mint amit eddig megszokhattunk: egy egyedülálló zenés, családi mesefilm az El a kezekkel a Papámtól! Érdemes kisgyereket is elvinni a filmre – ha adhatunk tippet, amíg a Jézuska díszíti a fát, tökéletes elterelés lehet a szülőknek.

Dobó Kata új filméről kulisszatitkok

(Fotó: Schumy Csaba)

“… elképesztően gazdag világot teremtettünk, miközben annál is több számítógépes trükköt alkalmaztunk, mint amennyit eredetileg terveztünk. Az egyik színész például kificamította a bokáját a forgatás során, így digitális megoldásokkal valósítottuk meg azt a jelentet, amelyben táncolni kellett, de az egész film tele lesz látványos pillanatokkal. Tulajdonképpen az egész film trükkalapú, így dramaturgiájában és megvalósításában egyaránt elemelt” – mondta Helmeczy Dorottya, a film producere korábban az Origo-nak adott interjújában.

A filmről maga Dobó Kata is mesélt a Tényekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top