nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia ünnepi készülődése

Liptai Claudia: ,,Szeptember 2-án szoktam kezdeni a karácsonyi készülődést”

Liptai Claudia évről évre Disneylandet varázsol az otthonukból.

Liptai Claudia imádja a karácsonyt, egyértelműen a kedvenc ünnepe. Éppen ezért már nagyon korán, általában szeptemberben elkezdi a készülődést, ha nem is a díszekkel, de az ajándékokkal és a meghitt hangulattal biztosan. „Mindig fontos, hogy az embernek legyen személyes kötődése, érintettsége, ha egy ügy mellé áll. Amióta édesanya vagyok, azt gondolom, hogy a gyerekek mosolyánál nincs fontosabb” – kezdte korábban a BEST magazinnak a műsorvezető.

Liptai Claudiát hetekig nem látta a családja

Liptai Claudia (Fotó: RTL)

Claudiának fontos, hogy időben meglegyen mindennel, így nem kell közvetlenül az ünnepek előtt stresszelni. „Szeptember 2-án szoktam elkezdeni a karácsonyi készülődést, és ez nem vicc. Van egy hely, ahol már akkor lehet kapni díszeket, és elkezdem a vásárlást, pedig már annyi régi karácsonyi csecsebecsém van, hogy az egész környéket el tudnám látni. Idén fogalmaztam meg magamnak, hogy miért van ez nekem ennyire becsípődve, már-már szinte elmebajként. (…)Tényleg mindenki mulat rajtam, hogy ilyenkor Disneylanddé változtatom az otthonunkat. Úgy néz ki a ház, mintha közvetlenül Paks látná el energiával” – mondja nevetve. 

Gyerekként ő is vágyott a családi ünneplésre, de sokszor nem volt lehetősége rá. Éppen ezért eldöntötte, hogy az ő gyerekei sosem fognak hiányt szenvedni semmiben. ,,Gyerekként nagyon sokat féltem karácsonykor, aggódtam, szorongtam, hogy éppen mi lesz a családdal, milyen állapotban lesz az apám, és hogyan fog sikerülni az az este. Azt hiszem, akkor elhatároztam valahol mélyen, hogy a gyerekeim majd olyan karácsonyt kapnak, mintha meseországban lennének. Amilyet én nem tudtam megélni. Idén amerikai–angol karácsonyt csinálunk piros, arany és zöld színekkel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top