nlc.hu
Sztárok

Debreczeni Zita és Gianni első, családos éve

Gianni és Zita próbálják megóvni a gyermeküket a nyilvánosságtól

Elárulták, milyen volt az elmúlt egy évük.

A NőComment! műsorában az Annoni házaspár, Debreczeni Zita és Gianni Annoni mesélt a magánéletükről, például arról, hogy féltve óvják kisfiukat, Gianfranco Mátét a nyilvánosságtól, (a gyermek arcát nem mutatják a közösségi fotókon sem), de azt elárulták, hogyan telt az első közös évük családként. Zita és Gianni elmesélte, hogy az elmúlt egy év számukra szinte egy pillanat alatt telt el, köszönhetően az örökmozgó csemetének, aki az édesapja szerint „nagy dumás” és olasz-magyar nyelven próbálja kifejezni magát. Úgy látják, hogy a kicsi boldog és kiegyensúlyozott, látszik rajta, hogy szeretetben nevelkedik.

Annoni Zita korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy sokat írt az elfogadásról, és a visszajelzésekből jól látszik: a ma már fotósként dolgozó modell követői nagyra értékelik mindezt. Például, amikor megosztotta, milyen elfogadnia az új külsejét, ami sokat változott a terhessége alatt, rengeteg kismama írta meg a tapasztalatait és egymást biztatták, de sokakat inspirál Zita edzése is.

zita és gianni annoni

Gianni és Zita Annoni (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top