nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki nem tudja feldolgozni Damu Roland halálát

Szorcsik Vikit lesújtotta Damu Roland halálhíre

Kollégája szerint túl sok stressz érte a férfit.

Szorcsik Viktória nem tudja még feldolgozni, hogy egykori kollégája, Damu Roland, akivel évekig együtt dolgoztak, hétfőn meghalt a kórházban. A színésznő azt mondta, hogy a börtönbüntetése után megváltozott az élete, elfordult Rolandtól a szakma, és ez lelkileg nagyon megviselte őt. 

„Én azt csodálom, hogy nem menekült olyan dolgokba, mint az alkoholba, drogokba. Szerintem a betegsége is ebből fakadt, mert amikor az ember ilyen fájdalom, ekkora stressz alatt van, amekkorát ő kapott, azt a test nem kontrollálja, csak úgy, hogy valami betegséget okoz” – mondta Szorcsik.

Szorcsik Viki

Fotó: Facebook

Az RTL Klub korábbi interjújából kiderül, hogy Damu Roland sokféle munkával próbálkozott: kertészkedett, mosogatott, futárkodott, de a színpadra nem tudott visszakerülni, amit nem tudott feldolgozni.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, december 27-ére virradó éjjel, 47 évesen halt meg a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top