nlc.hu
Sztárok

Smink nélküli, őszinte fotók Kárpáti Rebekáról

Kárpáti Rebeka megmutatta, milyen az, amikor egyáltalán nem elégedett a bőrével

Smink nélküli fotókat tett közzé Kárpáti Rebeka, melyekkel azt szeretné megmutatni, hogy időnként az ő bőre sincs túl jó formában.
Kárpáti Rebeka

Teljesen rendben van, ha néha az ember nincs jól. Ezt üzeni Kárpáti Rebeka legújabb fotója és videója, amit az Instagram-oldalán mutatott meg. A képi illusztrációhoz az influenszer hosszú szöveget is csatolt, melyben azt bizonygatja, hogy nem létezik olyan, hogy valaki mindig topformában legyen, a lelki és testi bajaink (az ő esetében például a szakítása) pedig olykor a kinézetünkön is nyomot hagynak – szúrta ki a 24.hu.

A követői szeretik az őszinteségét, hiszen a poszt cikkünk írása idején már több mint tizennyolcezer kedvelést kapott.

A munkám a TV, a social media és a saját vállalkozásom, aminek elengedhetetlen velejárója az esztétikus tartalmak készítése ès egy materiális értelemben vett “always on top” vibe. Emellett viszont nem szeretnèm azt, ha az engem követő fiatal lányokban egy olyan téves kép alakulna ki, hogy ami velem, vagy a hozzám hasonló szocmédiás karakterekkel minden mindig szuper, szép, ès tökéletes. Nekem is vannak rosszabb napjaim, mint ahogy mindannyiunknak. Ennek a legutóbbi èkes esete, amikor pár hete egy kicsit megmihálylottam lelkileg, szellemileg és fizikailag, ami ilyen szépen meg is jelent az amúgy – kopp kopp kopp 0 mindig sima arcbőrömön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top