nlc.hu
Sztárok

Celebpárok közös életmódváltása

3 sztárpár, aki együtt fogy

Több magyar híresség is életmódváltásba kezdett idén. Akad azonban köztük olyan, aki a párjával együtt vágott bele a pluszkilók elleni harcba.

Nem érezték jól magukat a bőrükben, ezért a fogyás útjára léptek idén. Ráadásul nem egyedül, hanem a párjukkal. Járai Máté és Járai Kíra, Kármán Odett és Kamarás Norbi, valamint Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska egyaránt életmódváltásba kezdett. 

Járai Máté és Járai Kíra

Járai Mátéék is változtattak az életükön, hogy formába lendüljenek – Fotó: Sajtóklub

Kármán Odett és Kamarás Norbi, 2021 Nyerő Párosa májusban határozta el, hogy reggelente futni járnak, sőt az étkezésre is jobban odafigyelnek. Odett akkor már túl volt 13 kiló mínuszon, de úgy döntött, hogy ráveszi párját is az életmódváltásra. Norbit ugyanis addig nem nagyon érdekelte az egészséges táplálkozás, ő este 10-kor is simán megevett egy pizzát. Kedvese miatt azonban immár ő is ráállt az egészségesebb vonalra.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra a 2021-es év elején úgy érezték, most már eljött a fogyókúra ideje. “Úgy voltam január eggyel, hogy az elmúlt évben megmalacultam magam, már magamhoz képest, természetesen. Vagyis mindketten, és egy ilyen közös malacság vette kezdetét. Mert ugye azt történt, hogy színház, ahol rengeteg kalóriát elégettünk esténként, és az most hol van? Hát sehol. Szóval azt mondtuk, hogy ennek akkor vége” – mesélte a Survivor-ben is bizonyító színész, aki a párjával a muay thai bokszolást választotta, hogy formába lendüljenek. A házaspár együtt jár edzeni, és a boksznak ezt a formáját jó feszültséglevezetőnek is tartják.

Zámbó Krisztiánék már a karácsonyi ünnepek előtt rászánták magukat az életmódváltásra. “Főleg Krisztián szeretne változtatni magán, de én is vele tartok ezen az úton, hogy ezzel is támogassam őt. Nem tagadom, nehéz lesz kibírni az ünnepeket finom falatok nélkül, de mértéktartással ez is sikerülni fog” – nyilatkozta akkor az énekes menyasszonya, Takács Zsuzska.

A szerelmespár amúgy év közben több mozgásformát is kipróbált:

Sztárfogyások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top