nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Liliána vallomása az öngyilkossági kísérletről

Szilágyi Liliána öngyilkos akart lenni 2015-ben: „Azt éreztem, hogy nem látok kiutat”

A bántalmazott sportoló egy családi nyaraláson akart véget vetni az életének.

Újabb megrázó részleteket osztott meg bántalmazásáról Szilágyi Liliána a Hír Tv Magánterület című műsorában – írja a Telex. Elmondása szerint élete legsötétebb időszakából nem látott más kiutat az öngyilkosságon kívül: 2015 végén egy izraeli családi nyaraláson késsel akart véget vetni az életének, mivel már nem bírta tovább azt, hogy édesapja egyre jobban elborult. Ahogy jöttek az úszónőnél az eredmények, apja annál jobban törte meg és nyomta el őt. Az akkor 19 éves Liliána elszökött a tengerpartra a nyaralás utolsó estéjén, és magával vitte a nagyapjától örökölt kiskést.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána 7 éve közel állt az öngyilkossághoz (Fotó: MTI//Illyés Tibor)

„Elmentünk egy családi nyaralásra és azt éreztem, hogy nem látok kiutat. Az anyám nem volt jó állapotban. Nem tudtunk egymásra támaszkodni. A húgomnak nem tudtam védelmet adni akkor. (…) Az apám nagyon elborult volt akkor már. (…) A nagyapám még rám hagyott egy kinyitható kiskést és levittem a tengerpartra. Azt mondtam, hogy nem megy tovább, itt a tenger mellett én nekem elég volt, kiszállok. Csak ültem ott teljesen egyedül és valami belső hang azt mondta, hogy nincs vesztenivalóm. Most akárhogy is, de el fogok tudni jönni. És szépen lassan 2016-ban elkezdtem megtervezni az eljövetelemet” – vallotta be az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, akit testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazott az édesapja.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Olvass még Szilágyi Liliána bántalmazási ügyéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top