nlc.hu
Sztárok

Adam Sandler kamaszlányai

Adam Sandler megmutatta ritkán látott kamaszlányait

Kamaszlányai már 15 és 13 évesek. A színész a filmvásznon mindig laza apuka, a való életben azonban egy kicsit másképp viselkedik.

Adam Sandler nevét a kilencvenes évek közepén, vagyis nagyjából huszonöt éve ismerte meg a világ, és nagyrészt azzal vált híressé, hogy ügyesen játszotta a felnőtt testben élő nagyra nőtt gyereket – ez a szerep egyébként a mai napig jól áll neki.

Adam Sandler az 1999-es Apafej című film forgatása közben ismerte meg élete szerelmét, Jackie-t, akit 2003-ban vett feleségül. Két lányuk született: Sadie 2006. május 6-án, Sunny 2008. november 2-án látta meg a napvilágot.

„Apaként mindig idegeskedsz, mert azt akarod, hogy a gyereked boldog legyen. Most már értem, hogy a szüleim miért mondták mindig nekem, hogy viselkedjek jól és vigyázzak magamra. (…) A legfontosabb, hogy a családban mindenki jól legyen. Ha bántódás éri a szeretteidet, akkor az neked is fáj” – mondta korábban a színész a Huffington Post-nak.

Adam Sandler és kamaszlányai

Adam Sandler családjával még 2016-ban (Fotó: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic)

A gyermekei több filmben is kaptak apró szerepet, például benne voltak a Jack és Jillben, A kavarásban, a Gyagyás gyilkosságban vagy a Hubie, a Halloween hősében.

Adam Sandler gondoskodó édesapa, aki odáig van a két lányáért, szintén a The Huffington Postnak árulta el, hogy amióta gyerekei vannak, nem hajlandó üzleti vacsorákra elmenni este fél tízkor, ami még fiatalabb korában bőven belefért az életébe. Manapság maximum este hat vagy hét óra az az időpont, amire rábólint, de ha később kell valahol megjelennie, már feszültnek érzi magát.

Adam Sandler lányai

A lányok lassan felnőtt nők (Fotó: James Devaney/Getty Images)

Kis híján megölték kollégái

A Csiszolatlan gyémánt című film kapcsán derült ki egy meghökkentő dolog a színészről: kollégái ugyanis kis híján megölték őt a forgatáson. Legalábbis erről mesélt a film rendezője, Josh Safdie, aki elmondta, az egyik jelenetben a Sandler alakította főhőst két testőr fojtogatja.

Mint kiderült, az utóbbiakat alakító két színész, Keith William Richards és Tommy Kominik még sosem játszottak filmben ezt megelőzően, talán épp ezért, lelkesedésükben kis híján tényleg megfojtották kollégájukat. Sandler ugyan próbálta nekik jelezni, hogy elég, már tényleg nem kap levegőt, de a partnerei azt hitték, csak remekül színészkedik, ezért még jobban szorították a torkát. Sandlert végül a rendezőnek kellett megmentenie.

(Nyitókép:  Gilbert Carrasquillo/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top