nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili harca az anorexiával

Kórházban kezelik az anorexiával küzdő Krizsán Lilit: „Amíg nem vagyok százszázalékos, nem megyek haza”

A Sztárban sztár leszek! tehetsége őszintén mesélt a betegségéről.

November végén derült ki, hogy a Sztárban Sztár leszek! első kiesője, Krizsán Lili komoly étkezési és testképzavarral küzd, amit képtelen egyedül leküzdeni. Ekkor elárulta, hogy már régóta próbál felülkerekedni a betegségén, ám mindeddig hiába – akkoriban 44 kilót nyomott. Orvosi segítséget kért, azóta is kezelik, ám messze még az út vége. 

„Az orvosok még nem tudják, meddig kell itt lennem, de amíg nem vagyok százszázalékos, én sem szeretnék hazamenni” – kezdte a Borsnak Lili, aki karácsonykor pár napot otthon lehetett, ám a szilvesztert már ismét a kórházban töltötte.

„Picit tartottam tőle, hogy lelkileg megvisel majd, hogy nem a barátaimmal szilveszterezek, de szerencsére annyira jó itt bent a társaság, hogy ez elterelte a gondolataimat” – mesélte Köllő Babett egykori versenyzője. Azt mondja, rengeteget javult az állapota, sokkal vidámabb és energikusabb, mióta megkezdődtek a kezelések. Ennek ellenére tudja, hogy még nem gyógyult meg, de minden erejével azon van, hogy kilábaljon ebből.

krizsán lili

Krizsán Lili (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top