nlc.hu
Sztárok

Így jegyezték el Tóth Verát

Három évig készült a lánykérésre Tóth Vera párja

Tervébe még a szülőket sem avatta be a vőlegény.

Annak idején, 3 éve éppen karácsonykor talált egymásra Tóth Vera és Pauli Zoltán, az ismert gasztroszakember, aki december 24-én jegyezte el az énekesnőt. A részletekről a BEST magazinnak mesélt a boldog pár.

Tóth Vera

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

„Azt hittem, hogy táskával fog meglepni, amit még együtt néztünk ki egy üzletben. (…) Méretre és súlyra is olyan volt, mintha a táska lapulna benne. De amikor kinyitottam, egy kisebb dobozt találtam. Minden gyorsan, spontán történt. Ráadásul egyáltalán nem számítottam gyűrűre. Csak néztem Zolira, aki elképesztően zavarban volt. Végül annyit mondott: ’Itt az ideje, hogy szintet lépjen a kapcsolatunk’. (…) Nem bánom, hogy nem volt nyálas, letérdelős, habos-babos lánykérés, mert az egyikünkhöz sem illene. Pont az egyszerűségében rejlett a varázsa” – mesélte Tóth Vera.

Pauli Zolinak nemcsak Verát, de az egész rokonságot sikerült meg lepnie, mivel senkit nem avatott be a lánykérésbe, amelyre már 3 éve – amióta megismerkedtek – készült. „Most éreztem azt, hogy letelt a ’próbaidőnk – nyilatkozta nevetve. Azt is elárulta, hogy biztosra ment, ugyanis azt remélte, hogy ha ott van az egész rokonság, akkor a párja nem fog nemet mondani.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Tóth Veráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top