nlc.hu
Sztárok

Kigyógyult a rákból Tóth Tímea kézilabdázó

Legyőzte a mellrákot Tóth Tímea volt kézilabdázó

Tavaly februárban mellrákot diagnosztizáltak Tóth Tímeánál, a volt válogatott kézilabdázó most gyógyultnak nyilvánította magát.
Tóth Tímea

Tóth Tímea korábbi válogatott kézilabdázó tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála. Akkor már túl volt két műtéten, de kemoterápiás kezelések sora állt előtte. Most fantasztikus híreket közölt a közösségi oldalán.

Február 22-én kiderült, hogy csomó van a mellemben… December 14-én megkaptam az utolsó kemoterápiás kezelésemet, és megszólaltathattam azt a bizonyos harangot a folyosón! Sírtam, az én Szerelmem ott volt velem és végig az úton, ami így sokkal könnyebb volt

– írta a Facebookon Tóth Tímea.

„Én ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam!” – folytatta a 41 éves sportoló, de hozzátette: lesz még műtéte, a gyógyszeres kezelése további 5 évig tart, a kontrollvizsgálatokkal pedig élete végéig együtt kell élnie. De megtesz mindent, hogy élete ne a betegségről szóljon.

Azt is elárulta, hogy most még kopasz, mert két ünnep között levágták a haját, hogy egészséges, szép haja legyen, most pedig már nő rendesen.

Mint írta, hosszú és rögös utat járt be, de büszke magára, hogy ezt a 10 hónapot végigcsinálta, és megköszönte mindenkinek a támogatást.

(Kiemelt kép: PHILIPPE DESMAZES / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top