nlc.hu
Sztárok

Eszményi Viktória és Heilig Gábor huszonévesen

Eszményi Viktória és Heilig Gábor 45 éve alkotnak egy párt, így festettek huszonévesen

Eszményi Viktória és Heilig Gábor szerelme igazán példaértékű.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor egy szovjet koncertturnén ismerkedtek meg a ’70-es években. Heilig Gábor 1976-ban írt dalt először Eszményinek, az első duettjüket pedig 1979-ben készítették el. A stúdióban együtt töltött hosszú órák alatt az érzelmek is kialakultak, de Eszményi Viktória mással alkotott egy párt. Az énekesnő hosszas huzavona után úgy döntött, hogy Heilig Gábort választja, akivel végül össze is költöztek.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor kapcsolata

Kisfiukkal, Tamással (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

„Nem volt könnyű sem neki, sem a szüleinek, sem nekem, amikor pénz és lakás híján beköltöztünk a szülei lakásába. Egy évig szinte semmit nem vettünk, csak hogy legyen végre egy saját kicsi kis otthonunk” – mesélte az örökifjú Eszményi Viktória a Best magazinnak 2020 tavaszán.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor kapcsolata

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

1983-ban házasodtak össze, fiuk, Tamás ebben az évben jött a világra. 2001-ben rövid időre különköltöztek egymástól, de a mosolyszünet nem tartott sokáig, azóta pedig elválaszthatatlanok.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top