nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó eljegyzési gyűrűje

Gigabaki történt Nádai Anikó eljegyzésén – videó

Ez csak a kiposztolt videóból derült ki.

Mint arról beszámoltunk, Hajmásy Péter – a dominikai útjuk során – megkérte Nádai Anikó kezét. Tegnap még csak egy fotóval tudatta ezt a műsorvezető, ma azonban egy videót is kiposztolt. A felvételből azonban kiderült: nem ment zökkenőmentesen a lánykérés Hajmásy Péter számára.

Nádai Anikó

Nádai Anikóék eljegyzésébe egy turista is belekontárkodott – Fotó: Sajtóklub

Az eljegyzés előtti heves csókváltás során ugyanis kiesett a tévés párjának a kezéből a gyűrűt tartalmazó dobozka, egy – arra járó szemfüles – turista azonban felkapta és Hajmásyt megelőzve letérdelt és megkérte a nemrég plasztikai műtéten átesett Nádai Anikó kezét. Se a műsorvezető, se a párja nem tudta hova tenni a történteket. Az előbbi azért, mert nem is számított a lánykérésre, míg az utóbbi azért, mert így dugába dőlt a meglepetése.

Mindenesetre Nádai Anikó a homokba rogyva, zokogva fogadta, hogy megkérték a kezét. Ez pedig annyira összezavarta a kedvesét, hogy csak hosszú percek után esett le neki, hogy fel kéne húzni Anikó ujjára a gyűrűt.

Olvass még Nádai Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top