nlc.hu
Sztárok

Gregor Bernadett aktfotói

Gregor Bernadett elárulta, mennyit keresett az aktfotóival

Gregor Bernadett megtörte a csendet, és elárulta, mennyit keresett ezekkel a képekkel, és azt is elmondta, hogyan hatottak ki a fotók az életére.

Gregor Bernadett volt Palik László vendége a Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorban, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt az évekkel ezelőtt készült aktfotóiról – írja a Blikk.

„Azt nem a pénzért csináltam. Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam!… mikor az első fotósorozatra felkértek, akkor indult újra a lap, és színésznőkkel kezdték el újraindítani. Emlékszem, amikor felhívtak, hogy volna-e kedvem ebben a magazinban szerepelni, azt hittem, rossz számot hívtak. ‘Én? Aktfotókkal a Playboyban?’”  – mondta Gregor Bernadett.

Gregor Bernadett aktfotói

Fotó: Fülöp Dániel/smagpix

Gregor önbecsülésének nagyon jót tettek a fotók, amiket már a fiai is láttak. Most, 49 évesen azonban már nem vállalna hasonló felkéréseket, hiszen ezek már nem férnek bele az életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top