nlc.hu
Sztárok

Aurelio őszinte vallomása

Aurelio: „Gondolkoztam rajta, hogy kiugrok a vonat elé”

Aurelio Caversaccio börtönbe vonulása előtt pszichológusokhoz jár, most úgy érzi, nem várhatja el párjától, hogy megvárja, de bízik a sorsban.

Négy évig húzódott Aurelio Caversaccio emberrablásos ügye. Végül a vádlottakkal szemben elsőfokon kiszabott büntetéseken enyhítettek, az elsőrendű vádlottat, Aureliót jogerősen 2 év 3 hónap végrehajtandó szabadságvesztésre, míg a II. rendű vádlottat 1 év 3 hónap tartamú szabadságvesztésre ítélték, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. A valóságshow-hős próbál felkészülni a börtönre, bár állítása szerint ez lehetetlen. A Mokkában nyilatkozott, ahol a részletekre is kitért.

„Úgy kezdeném, hogy sokak meglepetésére inkább megkönnyebbülést éreztem, mint sokkot. Négy éven keresztül tudatlanságban élni, nem kívánom az ellenségemnek sem. (…) Mély árok volt végig. Négy éven át nem tudod, hogy mi fog veled történni és mi lesz a következmény, az ember így azért nehezen tervez. Lassacskán szeretnék családot, de így nem lehet tervezni, hogy képlékeny a jövőd” – mondta a Mokkában Aurelio, aki korábban még az öngyilkosságot is fontolgatta. 

„Sokszor gondolkoztam rajta, hogy kiugrok a vonat elé, mert én ezt már nem bírom idegekkel. Ez a folytonos stressz, tárgyalás, halasztás és bizonytalanság…” – mondta megtörten. Kiderült, hogy önfejlesztő könyveket olvas és pszichológushoz jár, de a családja és a közeli barátai is sokat segítenek neki. 

aurelio börtön

Aurelio hamarosan börtönbe vonul (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top