nlc.hu
Sztárok

Balássy Betty gigafogyása

35 kilót dobott le 1 év alatt Balássy Betty

Egy év leforgása alatt drasztikusan csökkent a ruhamérete az énekesnőnek.

Alig lehet ráismerni a háromgyerekes Balássy Bettyre, akire a férje, Varga Feri is roppant büszke az elképesztő átalakulása miatt. Az énekesnőről saját étrendjét alkalmazva olvadtak le a kilók, ami nemcsak az önbizalmának, hanem a házasságának is óriási lendületet adott – írja a Story magazin.

Balássy Betty

Balássy Betty egykor… – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„Husin is szerettem magam, de már fájtak a lábaim, a hátam, és a fizikai terhelhetőségem is csökkent. Elsősorban az egészségem érdekében vágtam bele a fogyókúrába. (…) Imádom a tésztákat, a kenyeret, ezeket nem vontam meg magamtól, csak épp a tányéromon mindig több volt a zöldség és a hús. (…) Hetente kétszer zumbázom, westerntáncolok, de járok speedfitnessre, és időnként futok is” – árulta el Balássy Betty, akin a szülések után maradtak rajta a pluszkilók.

Balássy Betty

… és most – Forrás: Story magazin – címlap

Feri dunduson is szeretett. Volt, amikor 100 kiló fölött voltam, elképesztő löketet adott a kapcsolatunknak a fogyásom. Magabiztosabb lettem” – vallotta be az énekesnő, aki hamarosan eléri a kitűzött 36-os méretet, ehhez még 6 kilót szeretne leadni.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story_címlap

Még több sztárfogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top