nlc.hu
Sztárok

Kovács Kati az oltásról

Kovács Kati: Hallgatok az orvosokra

A Kossuth-díjas Kovács Kati szerint nincs más megoldás, csak az oltás. Mint mondja, ha Karikó Katalin kéri, színpadra áll Zalatnay Saroltával és Koncz Zsuzsával.

Képtelen feldolgozni Kóbor János elvesztését Kovács Kati. A Táncdalfesztivált háromszor is megnyerő énekesnő a Blikknek adott interjúban elmondta, hogy legszívesebben kiabálna az Omega frontemberével, hogy „Mecky vigyázz magadra, óvd az életedet!

Kovács Kati szívesen lép színpadra, ha Karikó Katalin kéri (Fotó: MTVA Fotó/ Zih Zsolt)

Kovács Kati szívesen lép színpadra, ha Karikó Katalin kéri (Fotó: MTVA Fotó/ Zih Zsolt)

Kovács Katinak három oltása van, de azt mondja, ha kell akkor lesz négy és öt is. Mint mondja, „gyerekként is beoltottak bennünket, most is ezt kell tennünk, egyszerűen nincs más megoldás”.

Arra a felvetésre, hogy Karikó Katalin, az elismert kutatóbiológus egyszer azt nyilatkozta: boldoggá tenné, ha újra egy színpadon látná Zalatnay Saroltát, Koncz Zsuzsát és Kovács Katit, azt mondja: „Ha Karikó Katalin hív, jövök és odaállok Cini és Zsuzsa mellé a színpadra. Mi hárman soha nem voltunk barátnők, de ellenségek sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top