nlc.hu
Sztárok

Emilio új sportot próbált ki, hatalmas bukta lett belőle

Emilio új sporttal próbálkozott, nagyot esett

Az énekes úgy gondolta, ha már felesége játszi könnyedséggel pattant bele a légtornahámba, az rajta sem foghat ki.

Tina és Emilio, Kollányi Zsuzsi biztatására ellátogattak egy légtorna stúdióba, hogy közelebbről is szemügyre vegyék ezt az új, egyébként nem könnyű sportot. Tina elsőként pattant bele a hámba.

„Először úgy voltam vele, hogy ez nekem biztos nem menne, fel se merek állni. Aztán annyira kedves biztatást kaptam, olyan profi és pontos utasításokat, hogy nemcsak felálltam, de egy kicsit körbe is tudtam forogni, miközben magamat tartottam a szeren. Nagyon élveztem a lebegést! Nem mondom, hogy légtorna-bajnok leszek, de nem tettem le arról, hogy eljöjjek egy teljes edzésre” – mondta lelkesen Tina, akinek motivációja férjére, Emilióra is átragadt. Azonban az énekesnek már nem ment minden olyan játszi könnyedséggel, mint feleségének.

„Mindent elmagyaráztak, hogy hova lépjek, hogy dőljek előre, hogyan tartsam magam, de valahogy nem ment. Először a lábam nem engedelmeskedett, aztán valahogy bele is akadtam a szerkezetbe. Estem-borultam, de persze semmi komoly, hiszen a földtől pár centire voltam csak. Egyszer csak azt vettem észre, hogy három nő próbál meg belesegíteni a hámba. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de ha a légtorna ilyen remek hölgytársasággal jár, akkor tuti jövök még” – mondta a SlágerTV Üdv a Családban! című műsorában Emilio, aki így esett egy nagyot a próbálkozás közben.

emilio, sport

Ekkorát esett Emilio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top