nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi születésnapja

Tóth Gabi: „Furcsa kettősségben élek”

Tóth Gabi a színpadon és az anyaságban is kiteljesedett.

Furcsa az előadók élete – ahogy ezt Tóth Gabi is megjegyzi. Egyik pillanatban még a családja körében, anyaként van jelen, a következőben pedig a színpadon énekel több ezer ember előtt. Az énekesnő ma ünnepli a 34. születésnapját, ennek apropóján írt egy blogbejegyezést, amelyben erről a kettősségről beszél. 

„Még nekem is nehéz néha elképzelnem, hogy az egyik pillanatban gyönyörű ruhában, talpig sminkben állok 13 ezer ember előtt, és éneklem például a Szomorú vasárnapot, a következőben pedig melegítőben keverem a tejpépet, vagy éppen szedem össze a szertehagyott zsírkrétákat négykézláb az asztal alatt. Pedig gyakran megesik, hogy amikor a közönség még tapsol, és én hálásan hajolok meg előttük, már azért ott motoszkál a fejemben, hogy hazafelé még kell vennem 20 dkg párizsit a sarki közértben, és próbálok visszaemlékezni, hogy vaj van-e még a hűtőben. Furcsa kettősségben élek, nagy a kontraszt a két világ között, ami a mindennapjaimat jellemzi. Mondhatnám, hogy már megszoktam, de hazudnék, mert ez így nem igaz” – írja Gabi a csalad.hu-n.

tóth gabi fellépés kettősség

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Megjegyzi, hogy lételeme a zene, az éneklés és mivel a koronavírus miatt akár újra elveszítheti a munkáját, most minden pillanatban dolgozna, hogy biztonságban tudja a családját, ám ennek ára van. „És akkor persze jön a mardosó lelkifurdalás, hogy már megint nem Hannival vagyok, hanem mondjuk éppen egy buszban a zenekarommal az ország másik felére tartunk. Szerintem már beleőrültem volna ebbe az állandó belső harcba, ha nem hinnék mélyen abban, hogy egy lélek tudja, hova érkezik, hiszen ő maga választja a családot magának, és már akkor azzal tisztában van, hogy mihez kell majd alkalmazkodni a földi élete során.”

Gabi extrém fellépésekről is beszámolt: volt, hogy sörösüveget, sőt, még petárdát is dobtak a színpadra, de akadt egy nagyon kirívó eset is. „Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében. Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…” – emlékezett vissza az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top