nlc.hu
Sztárok

Gyilkossággal vádolják Zsidró Tamást

Zsidró Tamás: „Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon”

Egy videó kering a neten, amelyben egy kétségbeesett, gyászoló apa Hajas Lászlót és Zsidró Tamást okolja a gyermeke haláláért.

A story.hu egy Facebookon keringő videóra hívta fel a figyelmet, amelyben egy apa, aki nemrég elveszítette a lányát, Hajas Lászlót és Zsidró Tamás okolja a gyermeke halálért. „2021. október 20-án Győrben az elsőszülött gyermekem, Júlia a kórházban életét veszítette. A munkáltatója követelte, hogy a harmadik vakcinát vegye fel. Bécsben dolgozott kinn, egy nagy, neves cégnél, a Hajas–Zsidrónak volt a hajszobrásza, és szétrobbant a tüdeje a harmadik oltás után” – mondta a férfi a videóban.

Zsidró Tamás a lapban reagált az elhangzottakra. „Rettentően sajnálom, hogy az úrnak meghalt a kislánya, de nekünk ehhez az ég világon semmi közünk sincs. Megszoktuk, mi közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet! Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon. Nagyon rossz érzés és szíven üt ez az egész, mert azt gondolom, sok éve pozitív szereplője vagyok a bulvárnak” – mondta a fodrász, majd tiszta vizet öntött a pohárba az állításokkal kapcsolatban.

zsidró tamás

Zsidró Tamás tiszta vizet önt a pohárba (Fotó: Smagpictures)

„Kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy Hajas–Zsidró Szalon se Bécsben, se máshol. De külön-külön Zsidró vagy Hajas Szalon sincs Bécsben. Egyikünk sem tud róla, hogy bármelyik pesti vagy budai szalonunkban ilyen nevű alkalmazott valaha is bejelentett munkaerő lett volna. Az üzletekben pedig nem tettük kötelezővé a koronavírus elleni oltást. Jogkövetők vagyunk, ezt várjuk el az alkalmazottainktól is, de se többet, se kevesebbet. Ez az egész eset pedig már ott sántít, hogy az úr elmondása szerint októberben történt a tragédia, amikor még szó sem volt a harmadik oltásról” – részletezte a hajszobrász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top