nlc.hu
Sztárok

Hadas Alfréd új klipje

Hadas Alfréd: „Egy romboló, se veled se nélküled kapcsolat volt, ki kellett szállnom”

„Szimbolikusan ez egy gyilkosság” – kíméletlenül mutatja be Hadas Alfréd a mérgező kapcsolatokat új dalában.

Hadas Alfréd 2017-ben indította el zenei pályáját, aminek rövidesen be is érett a gyümölcse: először angol nyelvű saját stúdióalbumával jelentkezett, majd 2020-ban bemutatta magyar nyelvű kislemezét. A tavalyi év pedig igazi mérföldkő volt a rapper számára, hiszen a TV2 Sztárban Sztár! műsorainak történelmében az ő nevéhez köthető az első, döntőig jutott rap-produkció.

Az extravagáns előadó-dalszerző az év végi siker óta megállás nélkül dolgozik a dalain és már itt is egy megdöbbentő felvétel: az „Engedj el” intenzív flow-jával és megrázó szövegével nyújt kapaszkodót a párkapcsolatok útvesztőjében. „Én is átestem azon, hogy milyen érzés úgy szakítani, hogy legszívesebben benne maradna az ember. Akármennyire is fájt, fel kellett ismernem, hogy ez egy romboló, se veled, se nélküled kapcsolat volt, és ki kellett szállnom – nehéz volt, de megtettem” – mesélte Alfréd az újdonságról, amelynek zenéjén Pribelszki Norberttel közösen dolgoztak.

hadas alfréd

Hadas Alfréd új klipjében Venczli Zóra is szerepel (Fotó: Youtube)

A szerzemény egy thrillerszerű kisfilmmel együtt érkezett a kiváló LeHo Legacy rendezésében. „A videoklipben korábbi vetélytársammal, Venczli Zórával alakítunk egy »pszichopata« párost. Van egy markáns jelenet, amiben Zóra – már hullaként – megölel engem, és ráeszmél, hogy késő minden. Azért is akartam ennyire erőteljesen szemléltetni a jelenséget, hogy lássa mindenki, mennyire ártó egy ilyen típusú kapcsolat, és nem szabad várni, míg teljesen felemészt minket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top