nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra Meggyes Dávidról mesélt

Stana Alexandra elmesélte, hogyan indult a kapcsolata Meggyes Dáviddal

A táncosnő azt is elmondta, hogyan viseli, ha negatív üzeneteket kap.

Stana Alexandra a napokban a Mokkának adott interjút, amiben többek között arról is mesélt, nem könnyítette meg a dolgát az, hogy a Dancing With the Stars című műsorban való szereplése többek között azt hozta magával, hogy sokkal többen kíváncsiak arra, hogy a magánéletében mi zajlik. Mint elmondta, a válása kapcsán nagyon sok támogatást kapott, de természetesen negatív hangvételű üzenetek is érkeztek, és ugyan nem feltétlenül mutatja ezt ki, de utóbbiak nyilván megviselik.

Tudom, hogy ez ezzel jár, és ezt vállaltuk, úgyhogy nem csüggedek miatta, hanem próbálom szem előtt tartani azt, ami engem boldoggá tesz

– tette hozzá. 

Stana Alexandra és férje, Köcse György röviddel esküvőjük után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják tovább, kapcsolatuk a táncosnő állítása szerint nem egy harmadik fél miatt ment tönkre, más oka volt annak, hogy szétmentek. Ami a magánéletét illeti, nemcsak válásáról lehetett olvasni, hanem arról is, hogy ő lehet Meggyes Dávid új párja

„Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de sohasem lehet tudni, hogy mit hoz az élet, úgyhogy meglátjuk majd, hogy a későbbieken hogyan alakul ez a dolog” – nyilatkozta Stana Alexandra, aki elmondta, először augusztusban találkoztak egy bolt megnyitóján, utána decemberben futottak össze véletlenszerűen, és Meggyes Dávid ekkor meghívta egy kávéra. Elmondása szerint ismeretségük barátságként indult, és mindkettejüket váratlanul érte, amikor rájöttek, hogy érzéseik túlmutatnak ezen. 

Stana Alexandra

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

ztkjkh

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top