nlc.hu
Sztárok

Gianniék év eleji útja

Különleges helyszínen pihent Gianni a családjával

Felesége születésnapját is ott tartották.

Egy olasz kisvárosban töltötte a 2022 első napjait Gianni Annoni a családjával. Az étteremtulajdonos a Mokkában mesélt az élményeiről.

Gianni

Gianni és felesége élete kerek lett a kisfiuk megszületésével – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A hegyek között voltunk, ez egy apró kis falu, ami 400 lelket fogad szeretettel, de utána turisztikailag hirtelen megbővül. A gyerekkorom ott volt, innentől kezdve a fiamnak sokat tudok mutatni. Jó a levegő, a látnivaló nagyon jó, az ennivaló nagyon jó. Mindenki ismer, megvannak még a régi arcok, megöregedve, de ugyanazok. És nagyon jó hazamenni” – árulta el.

Elmondása szerint ott tartották a felesége, Debreczeni Zita születésnapját is. „Együtt voltunk, ez a lényeg” – jelentette ki.

Bevallotta, a kisfia is sokat segít nekik a gyereknevelésben, mert nagyon jó természetű gyerek. „Azért huncut, ahogy szokták mondani a magyarok. Én olaszul beszélek vele, ő pedig elindul a saját beszélgetéseiben, nagyon-nagyon aktív velünk. Az az öröm, amit az ember nem is gondol, hogy mit vár, megérkezik, és azt mondja: nem hiszem el, hogy ez az én gyerekem! (…) Minden szülő ezzel van és ezzel van tele a szíve” – vallotta be.

Olvass még Gianniékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top